Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moruţan a dezvăluit ce explicaţii i-a oferit Nicolae Dică pentru faptul că l-a schimbat după doar 36 de minute

Moruţan a dezvăluit ce explicaţii i-a oferit Nicolae Dică pentru faptul că l-a schimbat după doar 36 de minute

Superliga

Comentarii

Olimpiu Moruţan a dezvăluit ce explicaţii i-a oferit Nicolae Dică pentru faptul că l-a schimbat în minutul 82, deşi îl introdusese la pauză. Tânărul mijlocaş a declarat că nu-şi doreşte ca Dică să fie demis.

În minutul 82 al eşecul cu 2-0 în faţa CFR-ului, Nicolae Dică a făcut o mutare surprinzătoare. Antrenorul FCSB-ului l-a scos pe Moruţan, deşi îl introdusese la pauză şi l-a introdus pe Alexandru Stan. Moruţan a povestit ce explicaţii i-a oferit Nicolae Dică.

”Aşa este fotbalul, trebuie să mergem mai departe şi să revenim după vacanţă mai puternici. (n.r. despre schimbare) A spus că trebuia să facă o schimbare, pentru că un fundaş trebuia să fie pe teren, am jucat cu un om în minus. 01,41 Aşa e la fotbal, trebuie să fim înţelegători fiecare şi să mergem mai departe. Trebuie să merg mai departe, să fiu puternic şi la anul să muncesc mult mai mult, ca să demonstrez că sunt un jucător foarte bun”, a declarat Moruţan pentru Telekom Sport.

Gigi Becali a declarat după înfrângerea cu CFR Cluj că aşteaptă demisia lui Nicolae Dică. Moruţan nu-l vrea însă plecat: ”Noi îl avem antrenor pe Nicolae Dică şi mergem mai departe”.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbolimpiu morutanliga 1cfr cluj 

viewscnt
Articole similare