Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moruţan a intrat în depresie după meciul cu Ucraina. Iftime: ”Am vorbit cu el, l-am încurajat!”

Moruţan a intrat în depresie după meciul cu Ucraina. Iftime: ”Am vorbit cu el, l-am încurajat!”

Echipa națională

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, spune că Olimpiu Moruţan a intrat în depresie după ce România U19 a pierdut meciul cu Ucraina. Moruţan a fost eliminat când ”tricolorii” conduceau cu 1-0, iar ucrainenii au reuşit să întoarcă scorul.

În meciul cu Ucraina U19, Moruţan a trecut de la extaz la agonie în doar câteva clipe. În minutul 76, a dechis scorul cu Ucraina, şi-a scos tricoul, a văzut al doilea galben, a fost eliminat, apoi Ucraina a profitat şi s-a aruncat în atac şi a marcat de două ori. Moruţan a părăsit plângând stadionul şi se consideră vinovat pentru acest eşec.

Valeriu Iftime spune însă că Moruţan poartă aceeaşi responsabilitate ca şi ceilalţi jucători. Patronul lui FC Botoşani şi omul care-l plăteşte pe Moruţan spune că nici ceilalţi jucători n-au făcut un meci foarte bun şi au primit prea uşor goluri. Iftime spune acum că mijlocaşul de 18 ani a intrat în depresie din cauza acestui meci:

”L-am lăudat când merita lăudat, l-am criticat când era de criticat. Acum îl sustin. Eu am vorbit cu copilul şi l-am încurajat [...] OK, a greşit Moruţan, mai erau 10 minute, nu poţi ăa iei goluri de la o echipă care nu reprezenta un mare pericol pentru noi. Îşi revine, dar acum a făcut aproape o criză de depresie. L-a luat Costel (Enache), vorbeşte cu el, am vorbit şi eu cu el. E clar că ceea ce nu te omoară, te întăreşte, sper să-l întărească. Dar nu îl văd deloc principalul vinovat, e vinovat ca toţi ceilalţi din echipă. Primul cartonaş galben l-a primit la o fază la care ei puteau pleca periculos spre poartă, nu avea de ales”, a declarat Valeriu Iftime la Pro X.



Moruţan urmează să treacă în vară la FCSB şi Valeriu Iftime spune că nu există niciun risc ca acest transfer să pice: ”N-are cum să nu-l mai vrea Gigi Becali pentru că a plătit banii. Mi-ar conveni să nu-l mai vrea şi să mi-l lase”.

Afla mai multe despre: valeriu iftimefc botosaniolimpiu morutanromaniaucraina 

viewscnt
Articole similare