Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moruţan are probleme la Galatasaray! Ce au aflat turcii şi cine l-a înfruntat: "Un fotbalist bun joacă 6-7 ani în România?"

Moruţan are probleme la Galatasaray! Ce au aflat turcii şi cine l-a înfruntat: "Un fotbalist bun joacă 6-7 ani în România?"

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan (22 de ani) are parte de primele critici la Galatasaray, în urma partidelor în care antrenorul Fatih Terim i-a oferit încredere. Presa din Turcia a oferit câteva cifre ale jucătorului, în timp ce fostul portar important, Volkan Demirel, a pus sub semnul întrebării calităţile şi potenţialul românului de creştere.

Ultimele transferuri ale lui Galatasaray au fost analizate, iar Olimpiu Moruţan a ieşit "şifonat". De când a schimbat echipa, internaţionalul român a jucat în patru meciuri, a oferit o pasă de gol şi a lovit transversala în meciul din grupele Europa League, împotriva lui Lazio. 

Volkan Demirel îl critică pe Moruţan: "Nu cred că va deveni un fotbalist foarte bun"

Apariţiile românului pentru clubul din Istanbul nu l-au impresionat pe Volkan Demirel, fost portar al lui Fenerbahce şi al naţionalei Turciei, pentru care a jucat de 63 de ori. După înfrângerea Galatei cu Alanyaspor, scor 0-1, actualul secund al lui Fenerbahce s-a îndoit de potenţialul lui Moruţan: "Ce fotbalist bun joacă în România 6-7 ani? Se duce în Serie A. Nu cred că Moruţan va deveni un fotbalist foarte bun", a spus fostul jucător important al turcilor. 

Olimpiu Moruţan a trecut pe la Universitatea Cluj, FC Botoşani şi FCSB în ultimii şase ani. 

Dacă mijlocaşul vândut de Gigi Becali pentru 3.5 milioane de euro plus 2 milioane de euro bonsuri a fost criticat, Alexandru Cicâldău a fost lăudat de presa din Turcia, în ciuda ultimei înfrângeri. El a fost considerat liderul multiplei campioane a Turciei. 

Ce scrie presa din Turcia despre Moruţan

Publicaţia Goal.com a analizat prestaţiile fostului fotbalist de la FCSB şi a descoperit câteva aspecte îngrijorătoare: "A debutat împotriva lui Kasimpasa, a rămas pe teren 71 de minute şi a lăsat o impresie bună prin pasa de gol oferită. Totuşi, a eşuat în următoarele două partide din campionat, deşi a fost titular şi cu Trabzonspor, şi cu Alanyaaspor. El a fost scos după pauza meciurilor de Fatih Terim. Dintre cele 20 de pase date în primel 45 de minute ale meciului cu Alanyaspor, doar 15 au fost reuşite şi a avut cel mai mic procentaj, de 75%, după Omer Bayram, care a fost introdus mai târziu pe teren", scrie sursa citată.

"Ar trebui jucat în centru sau în dreapta?" s-au întrebat jurnaliştii turci. "Fatih Terim l-a folosit mijlocaş ofensiv în primele două partide, dar cu Alanyaspor a fost introdus în banda dreaptă. Probabil, decizia de a-l pune acolo a fost luată pentru a-l trimite departe de grămada de jucători şi pentru a avea confortul spaţiilor. Totuşi, Galatasaray a avut probleme la construcţie, mai ales cu Feghouli pe bancă", a mai scris Goal. 

Ofertă de nerefuzat: 15 milioane de euro pentru român! Giovanni Becali s-a dus direct la şefii lui Galatasaray cu anunţul despre transferul surprinzător

 

Afla mai multe despre: galatasarayolimpiu morutanvolkan demirelolimpiu morutan alexandru cicaldau 

viewscnt
Articole similare