Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moruţan, criticat de turci şi când marchează spectaculos: "Nu poate fi eficient cu fotbalul ăsta!". Ce au scris despre Cicâldău

Moruţan, criticat de turci şi când marchează spectaculos: "Nu poate fi eficient cu fotbalul ăsta!". Ce au scris despre Cicâldău

Stranieri

Comentarii

Turcii nu sunt mulţumiţi nici când Olimpiu Moruţan (22 de ani) marchează pentru Galatasaray. Fostul fotbalist de la FCSB a înscris un gol superb în ultimul meci de campionat, dar jurnaliştii de la Millyet l-au criticat. Millyet a scris şi despre Alexandru Cicâldău după partida cu Goztepe.

Moruţan, criticat de turci şi când marchează spectaculos: "A înscris, dar nu poate fi eficient cu fotbalul ăsta!"

Galatasaray a câştigat ultimul meci de campionat, scor 2-1 Goztepe, meci în care Olimpiu Moruţan a marcat un gol frumos, după ce a fost deschis excelent în diagonală de o pasă de metronom a lui Alex Cicâldău. Moruţan a driblat tot ce i-a ieşit în cale, apoi a înscris cu un şut la colţul scurt, dar nu i-a mulţumit pe jurnaliştii turci.

Millyet scrie că fotbalul pe care-l joacă Olimpiu Moruţan nu este suficient de bun pentru a avea eficienţă pe termen lung în jocul lui Galatasary. Jurnaliştii din "Ţara Semilunei" au scris şi despre Olimpiu Moruţan, despre care consideră că trebuie să fie mai activ.

"Trei puncte sunt bune, evident. Să joci prost şi să iei trei puncte. Dar când priveşti înapoi observi că, deşi Moruţan a înscris, nu poate fi eficient cu fotbalul ăsta! Iar Cicâldău şi Berkan au nevoie să fie mai activi în linia de mijloc", a scris ziarul Millyet.

Moruţan are şase meciuri în toate competiţiile acestui sezon pentru Galata, timp în care a marcat un gol şi a livrat o pasă de gol, iar Cicâldău şi-a trecut în cont şapte partide, două goluri şi un assist.

Afla mai multe despre: morutancicaldaugalatasarayturciapresa 

viewscnt
Articole similare