Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moruţan, desemnat omul meciului FCSB - UTA: "Mă simt foarte bine, golurile le păstrez pentru play-off "

Moruţan, desemnat omul meciului FCSB - UTA: "Mă simt foarte bine, golurile le păstrez pentru play-off "

Fotbal intern

Comentarii

Cu toate că nu şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, Olimpiu Moruţan a fost desemnat omul partidei pe care FCSB a câştigat-o cu scorul de 3-0 în faţa celor de la UTA. Toate golurile au fost marcate în ultimul sfert de oră de joc, după ce oaspeţii au rămas cu un jucător în minus pe teren.

În ciuda scorului, 3-0, meciul nu a fost unul atât de uşor pentru FCSB, toate golurile meciului venind în ultimul sfert de oră după eliminarea lui Roşu din tabăra celor de la UTA.

Moruţan a fost desemnat omul partidei: "Sunt foarte fericit, important că echipa a marcat în a doua repriză şi ne-am făcut meciul uşor spre final. UTA e o echipă foarte bună, nu mă aşteptam să fie chiar aşa de bună, ne-au făcut faţă prima repriză, dar a doua repriză au căzut fizic. Ne doream să facem a şaptea victorie, nu puteam să-i ajutăm pe ei, noi trebuie să ajungem unde ne este locul şi suntem acolo. Mă simt foarte bine, golurile le păstrez pentru play off, în seara asta am avut două ocazii clare, sper să o fac în următoarele meciuri. Sunt fericit că îmi ajut echipa cu pasele de gol, asta e rolul meu să dau pase de gol şi să câştige echipa. Normal, asta e obiectivul la Steaua, nu trebuie să stăm pe locurile 2-3, noi trebuie să fim mereu pe primul loc şi cred că anul acesta avem o şansă foarte mare să terminăm pe primul loc."

FCSB se distanţează pe primul loc în Liga 1 la 5 puncte de ocupanta locului 2, Universitatea Craiova. Oltenii au un meci în minus în acest moment, iar cu o victorie se apropie din nou la două puncte de FCSB.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: liga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare