Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moruţan e gata să înceapă antrenamentele cu FCSB: "Steaua are un grup valoros şi merită medaliile de aur ale acestui sezon!"

Moruţan e gata să înceapă antrenamentele cu FCSB: "Steaua are un grup valoros şi merită medaliile de aur ale acestui sezon!"

FCSB

Comentarii

Olimpiu Moruţan vorbeşte despre planurile sale la FCSB, echipă la care va juca din această vară.

"Orice jucător îşi doreşte să ajungă la un club mare. Sunt fericit că mi s-a oferit această şansă, dar vă asigur că transferul în Bucureşti nu mă va schimba. Voi rămâne acelaşi băiat echilibrat şi ponderat. Mă interesează doar să muncesc, să cresc şi să-mi ajut colegii pentru a face împreună performanţă. Îmi doresc mult să câştige campionatul! Cred că băieţii pot obţine titlul în ultima etapă, chiar dacă a existat acea sincopă neaşteptată de la Iaşi. CFR poate face un pas greşit cu Viitorul. Steaua are un grup valoros şi merită medaliile de aur ale acestui sezon.

Dacă n-ai presiune, nu simţi că trăieşti! Sunt motivat să dau maximum, să fiu puternic. Ştiu ce mă aşteaptă, dar nu mi-e teamă de nimic. Vreau, deocamdată, să-mi fac treaba la Botoşani în etapele care au mai rămas, apoi abia aştept să intru în vestiarul Stelei! Am mai discutat cu Andrei Vlad, cu care mă ştiu de la loturile naţionale de juniori. Şi m-a sunat Pintilii după eliminarea din meciul cu Ucraina la U19 şi ratarea calificării la Europene. A fost un apel surprinzător. Îi mulţumesc pentru încurajări şi fiindcă s-a gândit la mine în acele momente!", spune Moruţan pentru Gazetă

Afla mai multe despre: morutanfcsbsteauabotosani 

viewscnt
Articole similare