Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moruţan e OUT pentru returul cu Rapid Viena! Becali a explicat decizia: "A fost fricos!" Ce se întâmplă cu Man: "Nu înţelege nici el"

Moruţan e OUT pentru returul cu Rapid Viena! Becali a explicat decizia: "A fost fricos!" Ce se întâmplă cu Man: "Nu înţelege nici el"

FCSB

Comentarii

FCSB - Rapid Viena, de la 21:30, în manşa retur a play-off-ului Europa League.

Gigi Becali a dezvăluit că Olimpiu Moruţan nu va fi nici pe bancă pentru confruntarea retur cu Rapid Viena, asta deşi în debutul de sezon a fost unul din cei mai eficienţi jucători ai vicecampioanei.

Tânărul mijlocaş a dezamăgit în meciul tur, iar Becali şi Dică au decis că e mai bine să se bazeze pe jucători experimentaţi în returul cu Rapid Viena.

Becali a vorbit şi despre problemele întâmpinate de Dennis Man în acest sezon.

"Am stabilit cu Dică să nu fie Moruţan în lot. Am luat trei atacanţi si trei fundaşi. A fost vorba între Man şi Moruţan... Pe Man poţi să-l laşi pe bancă, dar Man ne-a câştigat meciuri, calificări, nu poţi să nu-l iei în lot. Moruţan e mai crud, e la început. A fost fricos la Viena, a contat şi asta în decizia pe care am luat-o. A fost titular dupa ce a jucat cu Hajduk Split. Pe urmă n-a mai fost la fel de bun, stai pe bancă, tată. Şi Messi avea frică la 19 ani. De astea scapi numai la 21, 22 de ani. Man nu înţelege ce se întâmplă cu el, de ce nu-i iese. O să-i spun eu de ce nu-i iese. Până acum, îşi dădea viaţa. Acum... dă numai 75%.

Când nu pui toată puterea ta... fara să-ţi dai seama ai lăsat-o moale. Şi când o laşi moale, aşa se întâmplă. Nu că nu ar vrea, dar trebuie să-şi dea toată silinţa. Fotbalul e pe miliarde de euro acum. Ăia care dau miliarde sunt proşti? Dacă nu dai tot, toată sudoarea ta, tot, nu costă sute de milioane. Am vorbit cu tatăl lui, Dennis nu înţelege ce se întâmplă. Mănâncă la fel, se antrenează la fel, se odihneşte la fel. Dar laudele mele au lucrat în subconştientul lui şi face lucrurile altfel acum"
, a declarat Becali la PRO X.

Afla mai multe despre: fcsbmorutanman,  

viewscnt
Articole similare