Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moruţan este la mare căutare! Impresarul fotbalistului a recunoscut că jucătorul a primit o ofertă concretă de la un club din vestul Europei

Moruţan este la mare căutare! Impresarul fotbalistului a recunoscut că jucătorul a primit o ofertă concretă de la un club din vestul Europei

FCSB

Comentarii

Chiar dacă transferul lui Moruţan la Galatasaray a intrat în impas, fotbalistul nu duce lipsă de oferte.

Gigi Becali a anunţat ieri că mutarea este aproape făcută, dar oficialii turcilor nu sunt dispuşi să ofere 10 milioane de euro pentru Moruţan, atfel că transferul a intrat în impas. Totuşi, fotbalistul FCSB-ului este dorit de un alt club din vestul Europei, după cum a dezvăluit impresarul său, Florin Vulurar. Echipă respectivă ar vrea să îl deturneze din drumul său către Galata. 

 A apărut încă o echipa din vestul Europei interesată concret de Olimpiu”

”E un club mare, cu fani incredibil, care au trimis mii de mesaje, îl doresc foarte mult să ajungă la Galata, trebuie să se concretizeze transferul, înţelegem fanii, dar clubul plăteşte banii.

Nu ascund faptul că de două zile a apărut încă o echipa din vestul Europei interesată concret de Olimpiu”, a spus Florin Vulturar, pentru PRO TV.

Legendarul antrenor al turcilor a vorbit din nou despre transferul lui Olimpiu Moruţan. El susţine că îl urmăreşte pe fostul jucător de la FC Botoşani încă din 2017 şi că ar fi fost mult mai uşor să îl transfere la acel moment. 

"L-am urmărit pe Morutan pentru prima dată în 2017!

"L-am urmărit pe Morutan pentru prima dată în 2017. Dacă l-am fi putut cumpăra la acea vârstă, şi-ar fi îmbunătăţit şi el abilităţile. Este un jucător care ne place foarte mult, dar nu este posibil să ajungem la cerinţele financiare respective pentru semnătura lui. Suma este în continuare destul de mare", a declarat Fatih Terim, potrivit Webaslan.com.

Cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan, potrivit transfermarkt.com, este de 2.8 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: moruţan-fcsb-becali 

viewscnt
Articole similare