Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moruţan i-a scris lui Moş Crăciun! Ce îşi doreşte mijlocaşul FCSB-ului de la 2020: „Încă nu am jucat foarte multe meciuri aici”

Moruţan i-a scris lui Moş Crăciun! Ce îşi doreşte mijlocaşul FCSB-ului de la 2020: „Încă nu am jucat foarte multe meciuri aici”

FCSB

Comentarii

Olimpiu Moruţan este unul dintre fotbaliştii care s-au făcut remarcaţi în partida dintre FCSB şi U Craiova. A fost doar a 11-a apariţie în acest sezon de Liga 1 pentru mijlocaşul de 20 de ani.

Un singur gol a marcat Olimpiu Moruţan în acest sezon de Liga 1, în victoria obţinută de FCSB la scor de neprezentare cu Academica Clinceni. Cu ocazia sărbătorilor, mijlocaşul vrea să schimbe acest lucru începând cu anul viitor. 

„Suntem foarte fericiţi că am legat victoriile astea importante cu Viitorul şi Craiova, mergem acasă fericiţi şi sperăm, când ne întoarcem din vacanţă, să fim tot la fel.

Acum când se termină, tu ai început să joci tot mai bine..
Sincer, la asta mă gândeam şi eu. Chiar îmi pare rău că se termină acum, îmi doream să continui tot aşa şi să nu se termine campionatul. Dar cred că o să fie mai bine pentru mine, am perioadă de pregătire, o să mă pregătesc şi să fiu mai în vână.

(Despre accidentarea din timpul meciului)
Am avut o lovitură în muşchi şi de aceea nu am mai forţat.

(Despre faptul că au fost pe ultimul loc)
Eram conştienţi că o să urcăm în primele trei locuri, unde ne este locul. Din vacanţă trebuie să venim şi să fim pe primul loc. 

(Ce dorinţă ai pentru Moş Crăciun?)
Să joc la anul cât mai multe meciuri şi să îmi ajut echipa să câştige. Încă nu am jucat foarte multe meciuri aici ca titular, dar îmi doresc ca de la anul să fie un an împlinit”
, a declarat Olimpiu Moruţan la finalul meciului FCSB - U Craiova. 

Afla mai multe despre: fcsbmorutan 

viewscnt
Articole similare