Experiențe împreună.
You are here:

Moruţan îi ţine în joc de glezne pe stelişti! După ce-a cerut 4 zile de gândire, jucătorul nu semnează nici astăzi contractul cu FCSB

Moruţan îi ţine în joc de glezne pe stelişti! După ce-a cerut 4 zile de gândire, jucătorul nu semnează nici astăzi contractul cu FCSB

FCSB

Olimpiu Moruţan a venit la Bucureşti să negocieze cu Steaua, dar a refuzat să semneze contractul la prima "strigare", cerând 4 zile de gândire. Ieri s-a răzgândit şi o să anunţe abia mâine decizia pe care a luat-o.

Acum câteva zile Moruţan a venit la Bucureşti unde s-a întâlnit cu Valeriu Argăseală.  După jumătate de oră a ieşit de la negocieri şi-a făcut anunţul: "Ne-am înţeles la tot, dar nu am vrut să semnez. O să mă mai gândesc pentru că vreau să vorbesc şi cu familia mea. Miercuri voi veni cu un răspuns concret! Dacă voi semna cu Steaua, voi rămâne până în vară la FC Botoşani. Steaua e un club mare şi vreau să demonstrez că sunt bun". Ieri însă mijlocaşul a mai cerut o zi în plus de răgaz: "Sunt şanse de 90 la sută să semnez cu FCSB. Joi iau decizia finală".
 
Cu 20 de partide şi 2 goluri în actualul sezon de Liga 1, jucătorul de 18 ani va avea o clauză specială, în cazul în care îşi va pune semnătura pe contractul cu Steaua. "Dacă semnăm, va fi în contract o clauză potrivit căreia nu va juca împotriva Stelei. Este tânăr şi trebuie protejat. Nu se pune problema salariului. Mai are ceva oferte, dar nu am venit să facem licitaţie pentru el", a spus impresarul acestuia, Florin Vulturar.
Bilete-pariuri.ro, cel mai noi site de Pariuri SportivePonturi PariuriBilete Castigatoare. Aici poti urmari cele mai de succes Ponturi Pariuri din cadrul sectiunii Biletul Zilei.

Comentarii
viewscnt