Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moruţan, noul mare transfer al lui Becali? Fanii unui club reputabil ţin un ochi pe tânărul mijlocaş şi ar putea dori transferul acestuia

Moruţan, noul mare transfer al lui Becali? Fanii unui club reputabil ţin un ochi pe tânărul mijlocaş şi ar putea dori transferul acestuia

FCSB

Comentarii

Olimpiu Moruţan este următroul jucător pe care Gigi Becali speră să ia zeci de milioane. ”Roş-albastrul” de 21 de ani a fost într-o formă de zile mari în acest sezon. Acesta a reuşit 4 goluri şi 10 pase decisive în 16 apariţii în campionat.

Ajuns în 2018 la FCSB în schimbul a 700 de mii de euro, Moruţan a avut nevoie de câteva sezoane pentru a se putea dezvolta şi adapta la cerinţele ”roş-albaştrilor”. În această stagiune, însă, tânărul jucător a explodat cu adevărat şi conduce clasamentul celor mai multe pase decisive, în Liga 1. Singurul ce se aproprie de cele 10 assist-uri ales sale este Budescu, cu 8, un jucător mult mai experimentat decât starul FCSB-ului.

O ofertă a venit în iarnă, de 10 milioane, de la Al Jazira, dar Gigi Becali a refuzat să negocieze orice sumă sub 15 milioane de euro. După plecarea lui Man, Gigi Becali a declarat că Moruţan va fi următoare plecare pe mulţi bani de la FCSB.

Cluburi importante îi urmăresc cu atenţie progresul tânărului jucător. Printre acestea s-ar afla şi Celtic, iar un cont de Twitter al fanilor ”the bhoys” l-a enumerat pe magicianul român printre potenţialele transferuri pe care ar dori să le vadă în Scoţia. Popespectul unui  ”old firm derby” disputat cu un jucător român de fiecare parte este cel puţin intrigant, iar Moruţan ar ajuta sigur formaţia din Glasgow. Celtic se află cu 23 de puncte în spatele liderului Rangers, cu 8 meciuri rămase pentru ”the hoops” înainte de playoff. Oricum, câştigarea celui de al 10-a titlu consecutiv pare aproape imposibilă pentru Celtic acum, iar echipa are clar nevoie de întăriri pentru sezonul viitor.

”Încă unul din ”generaţia de aur” a României Moruţan joacă pentru FCSB unde a reuşit 14 contribuţii de goluri în 16 etape. Multe echipe sunt interesate de el, dar Celtic nu ar trebui să plătească prea mult pentru a pune mâna pe el” a postat contul fanilor lui Celtic, probabil nerealizând sumele cerute de Becali. "Pe Moruţan o să cer 50 sau 60 de milioane de euro. O să treacă pandemia si la cum joacă, pentru că e cel mai bun acum, o sa iau bani mulţi pe el. Poate că o sa îl dau cu 30 de milioane de euro, dar eu o să cer 50! Sau poate că îl voi da cu 100 de milioane. La transferuri e mereu imprevizibil", a declarat patronul ”roş-albaştrilor” pentru ProSport.

Cota lui Moruţan este de 1.3 milioane de euro conform Transfermarkt, fiind al cincilea cel mai valoros jucător din lotul FCSB-ului.

Afla mai multe despre: olimpiu morutanfcsbceltic 

viewscnt
Articole similare