Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moruţan nu e la prima abatere. Incredibil: ce a putut face "perla" lui Gigi Becali cu banii luaţi la semnătură, la FCSB: "A făcut şi un mic accident"

Moruţan nu e la prima abatere. Incredibil: ce a putut face "perla" lui Gigi Becali cu banii luaţi la semnătură, la FCSB: "A făcut şi un mic accident"

FCSB

Comentarii

Valeriu Iftime, patronului echipei FC Botoşani, a dezvăluit, în contextul în care Olimpiu Moruţan şi-a cumpărat o maşină de 100.000 de euro, că fostul său jucător nu este la prima abatere.

Imediat după transferul la FCSB, "perla" lui Gigi Becali şi-a cumpărat o maşină cu banii obţinuţi la semnătură, maşină cu care a şi făcut "un mic accident", susţine Iftime.

"Eu am vorbit cu impresarul lui, un băiat onest şi corect, i-am zis: <<daca îl ajuţi, nu îi lua această maşină>>. Nu trebuia să o aibă, nu din ce spune lumea sau chiar dacă ai sau nu ai bani, e mintea copilului puţinînvolburată. Este o ţară grea în capul lui, să ai un asemenea bolid, când uiţi de antrenor şi de fotbal, maşina e în capul lui.

Când a plecat de la noi, a negociat cu domnul Becali, a luat bani la semnătura şi primul lucru pe care l-a facut a fost să îşi ia maşină şi a plecat noaptea cu ea la Cluj şi a făcut un mic accident. Sunt greşeli pe care copilul le-a făcut şi este păcat", a declarat Valeriu Iftime, la Pro-X.

Bogdan Vintilă intervine în subiectul momentului la FCSB: "maşina de peşte" a lui Moruţan

Bogdan Vintilă intervine în subiectul momentului la FCSB: faptul că Olimpiu Moruţan a cheltuit 100.000 de euro pentru o maşină. Antrenorul FCSB-ului crede tânărul mijlocaş va învăţa o lecţie importantă după această întâmplare.

Olimpiu Moruţan a fost acuzat de Gigi Becali că a avut o evoluţie ştearsă cu CFR Cluj, din cauza faptului că nu se concentrează la fotbal, cumpărându-şi o maşină de 100.000 de euro, pe care patronul echipei a descris-o drept "maşină de peşte".

"Eu discut cu toţi jucătorii, am un discurs de antrenor, părinte, frate mai mare. Este o etapă din viaţa lui care îl va ajuta. Ce i s-a întâmplat acum, il va ajuta garantat în viaţă, pe viitor. Va fi atent de două ori înainte să facă ceva. Fiecare îşi gestionează ceea ce are cum consideră mai bine. Şi pe vremea mea, probabil, erau anumiţi jucători care din primul contract îşi luau o maşină şi stăteau cu părinţii.

Nu trebuie să fie supărat el, trebuie să fie fericit pentru că i s-a întâmplat ce i s-a întâmplat şi din asta va învăţa şi îl va ajuta în viaţă.

Eu i-am transmis lui să se ridice la nivelul maşinii, adică să muncească pentru că are talent, calitate. Nu ştiu cât are salariul, nu ştiu dacă a dat toţi banii, nu sunt probleme care să mă intereseze pe mine", a declarat Vintilă, care a precizat că Olimpiu Moruţan are şanse să fie titular la Voluntari.

Afla mai multe despre: morutan 

viewscnt
Articole similare