Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moruţan poate ajunge lângă Messi în La Liga! Detalii despre ofertele primite de perla lui Gigi Becali

Moruţan poate ajunge lângă Messi în La Liga! Detalii despre ofertele primite de perla lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Olimpiu Moruţan este umătorul jucător pe care Gigi Becali visează să încaseze milioane de euro.

Mijlocaşul FCSB-ului a avut un sezon bun în Liga 1, iar acum un club din Spania a pus ochii pe fostul fotbalist de la FC Botoşani. Latifundiarul din Pipera i-a fixat deja preţul şi nu este dispus să se despartă de el decât pentru suma de 15 milioane de euro. 

Cei din Arabia sunt în continuare interesaţi de Moruţan, dar oferta lor nu este pe placul lui Gigi Becali. Impresarul jucătorului, Florin Vulturar, a dezvăluit că fotbalistul FCSB-ului nu este încântat să meargă la arabi. 

"M-au contactat din nou cei de la Al Ain. Domnul Becali a zis ca nici nu se pune problema. În urmă cu două saptamani m-a contactat cineva din Spania. Pot să zic că este prima tatonare. Undeva la 15 milioane ar fi preţul. Dacă a fost refuzată oferta de 10 milioane, înseamnă că pune foarte mare preţ pe Olimpiu", a spus Vulturar pentru PRO TV.

Gigi Becali a declarat că nu vrea să îi lase pe jucătorii de la FCSB la Olimpiadă. Competiţia nu este inclusă în calendarul FIFA, iar regulamentul este de partea lui. Moruţan îşi doreşte să meargă la Tokyo. 

"Nu tot timpul o să te întâlneşti cu Olimpiada, poate nu o să te mai intâlneşti niciodată. Ar fi o rampă bună de lansare pentru el", spune Vulturar.

Afla mai multe despre: morutan 

viewscnt
Articole similare