Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moruţan s-a luat după Mihăilă: ”Pe viitor să aveţi mai multă încredere în mine” şi ”În România, mereu ne critică lumea”

Moruţan s-a luat după Mihăilă: ”Pe viitor să aveţi mai multă încredere în mine” şi ”În România, mereu ne critică lumea”

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a remizat cu Elveţia, la Lucerna, scor 2-2, în Grupa I de callificare la Campionatul European din 2024, meci în care elveţienii au condus cu 2-0.

Valentin Mihăilă a tras concluziile la finalul partidei de la Lucerna dintre Elveţia şi România.

”Eroul tricolorilor” s-a declarat nemulţumit de faptul că, fotbaliştii naţionalei au fost criticaţi după ce la Priştina s-au bucurat de decizia anulării golului marcat de kosovari.

După el a urmat Olimpiu Moruţan, care şi el s-a ”plâns” de cum este tratat. 

„Mă bucur pentru echipă. Am făcut un efort foarte mare. Mă bucur că am scos un rezultat bun aici şi că am luat un punct. Sperăm să o ţinem tot aşa şi să nu pierdem până la final. Când am intrat, îmi doream să facem un rezultat bun, dar nu mă aşteptam. 

Mă bucur că am contribuit la goluri şi am dat două pase. Sper ca pe viitor să aveţi mai multă încredere în mine şi să vă bucuraţi tot timpul când joc. În România sunt mereu critici. Am stat un an în Italia, dar niciodată nu am fost criticat niciodată după un meci mai prost. Am jucat bine în Serie B, un campionat dificil. În România, mereu ne critică lumea. Au şi dreptate, dar oamenii să fie mai mult alături de noi, să ne ajute să ne calificăm. Nu ştiu de ce suntem un popor aşa...

Acum sperăm să învingem Israel şi Kosovo, iar apoi, de ce nu, să batem şi Elveţia acasă. A spus lumea că rezultatul e o păcăleală? Atunci, aşa să fie, o păcăleală. Noi o ţinem tot aşa. Vreă să facem rezultate cât mai bune şi să ne calificăm la European”, a declarat Olimpiu Moruţan la finalul meciului.

Clasament: 1. Elveţia – 10 puncte, 2. România – 8 puncte, 3. Israel – 7 puncte, 4. Belarus – 3 puncte, 5. Kosovo – 3 puncte, 6. Andorra – un punct.

Cornel Dinu, ironii la adresa familiei Iordănescu: ”Nu putem spune decât ‘Slavă Domnului!’ că s-a terminat cu acest incredibil 2-2”

 

Afla mai multe despre: olimpiu morutanvalentin mihailanationala românieieuro 

viewscnt
Articole similare