Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moştenirea tatălui! Atletico Madrid încearcă transferul lui Giovanni Simeone

Moştenirea tatălui! Atletico Madrid încearcă transferul lui Giovanni Simeone

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid este în căutarea unui atacant pentru sezonul viitor, în condiţiile în care Kevin Gameiro şi Luciano Vietto au şanse mici să mai continue la Madrid. Cum transferurile lui Kalinic şi Olivier Giroud par tot mai dificil de realizat, Atletico este decisă să-l cumpere pe Giovanni Simeone, fiul antrenorului Diego Pablo Simeone.

După transferurile stelare ale lui Gelson Martins şi Thomas Lemar, Atletico pregăteşte o nouă lovitură. Giovanni Simeone, atacantul Fiorentinei şi fiul lui Diego Simeone, antrenorul "colchonerilor" ar putea deveni atacantul formaţiei de pe Wanda Metropolitano, notează Sport şi El Mundo Deportivo.

Conform presei spaniole, Atletico a făcut o ofertă oficială pentru Giovanni, oferind Fiorentinei 40 de milioane de euro. Din primele informaţii, Fiorentina a refuzat "avansurile" formaţiei spaniole, dar negocierile dintre cele două tabere l-ar putea duce în cele din urmă pe fiul lui Cholo Simeone în Spania, la echipa tatălui său.

Giovanni Simeone, supranumit "El Cholito" după tatăl sau, s-a născut la 5 iulie 1995, chiar la Madrid. Fotbalistul are 23 de ani şi joacă la Fiorentina din sezonul trecut, după un 2016-2017 foarte bun la Genoa, formaţie pentru care a marcat de 14 ori în 37 de partide. Giovanni este crescut la River Plate, formaţie pentru care a debutat în 2013 şi pentru care a strâns 33 de meciuri şi 4 goluri.

Elegant, dar puternic şi combativ, Giovanni Simeone poate juca atât că vârf împins, cât şi că al doilea vârf şi pare într-adevăr a se mula pe stilul de joc al tatălui sau. În sezonul trecut, Simeone Junior a marcat 14 goluri pentru gruparea viola. 

Afla mai multe despre: atletico madridgiovanni simeonediego simeone 

viewscnt
Articole similare