Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moţi, Keşeru şi Dragoş Grigore au câştigat derby-ul cu Levski. Prezenţă surpriză pentru români la Sofia. Keşeru a dat pasă de gol pentru Ludogoreţ

Moţi, Keşeru şi Dragoş Grigore au câştigat derby-ul cu Levski. Prezenţă surpriză pentru români la Sofia. Keşeru a dat pasă de gol pentru Ludogoreţ galerie foto

Fotbal

Comentarii

Ludogoreţ a câştigat cu 2-0 derby-ul cu Levski Sofia, într-un meci în care Moţi, Keşeru şi Dragoş Grigore au fost titulari.

Ludogoreţ şi-a consolidat poziţia de lider în campionatul bulgar, după ce au învins-o cu 2-0 pe ocupanta locului trei, Levski Sofia. Cu Moţi, Keşeru şi Dragoş Grigore titulari, Ludogoreţ a pus opt puncte între ea şi Levski. CSKA e a doua, cu cinci puncte în spatele lui Ludogoreţ. Marcelinho a marcat primul gol al campioanei Bulgariei în minutul 21, din pasa lui Keşeru, iar Lukoki a înscris pentru 2-0 în prelungirile meciului. A fost partida de debut a noului antrenor al lui Ludogoreţ, Stoycho Stoev. 

La meciul de la Sofia a fost prezent şi selecţionerul Cosmin Contra, care a profitat de moment pentru a posta o fotografie pe Instagram. Dintre cei patru români care joacă la Ludogoreţ, doar Adi Popa nu se află pe lista preliminară a stranierilor lui Contra pentru dubla cu Suedia şi Insulele Feroe, din debutul preliminariilor pentru Euro 2020. 

Afla mai multe despre: ludogoretcontramotikeserudragos grigoreadi popalevski 

viewscnt
Articole similare