Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Specialiştii UEFA vin la Ploieşti să inspecteze gazonul. Partida cu Muntenegru s-ar putea muta pe un alt stadion!

EXCLUSIV | Specialiştii UEFA vin la Ploieşti să inspecteze gazonul. Partida cu Muntenegru s-ar putea muta pe un alt stadion!galerie foto

Echipa națională

Comentarii

UPDATE 28:08, ora 15:00 | Telekom Sport a aflat că UEFA este îngrijorată de starea gazonului de la Ploieşti şi va trimite în zilele următoare un specialist pentru a-l inspecta. Dacă forul european va da aviz nefavorabil, atunci partida cu Muntenegru trebuie să se dispute pe un alt stadion.

România va debuta în Liga Naţiunilor pe 7 septembrie împotriva reprezentativei Muntenegrului. Meciul se va juca la Ploieşti, pe Stadionul Ilie Oană.

Însă, la fel ca-n acţiunile precedente ale echipei naţionale, când au fost probleme la Cluj sau la Craiova, gazonul de pe arena Petrolului le dă mari bătăi de cap oficialilor FRF. Cu doar trei săptămâni înainte de meciul cu Muntenegru, gazonul de pe Stadionul Ilie Oană se prezintă în condiţii foarte proaste.

"Zonele afectate vor fi decopertate şi se va aduce un rulou nou de gazon. După instalarea noului rulou, va fi o persoană care va sta în permanenţă până la ora meciului cu Muntenegru, zi de zi, pentru îngrijirea gazonului pentru federaţie" , a declarat Andrei Vochin pentru Telekom Sport.

În plus, tot pe stadionul din Ploieşti se va juca şi partida cu Lituania, programată în data de 17 noiembrie.

Reprezentativa României va debuta în toamnă în Liga Naţiunilor, noua competiţie UEFA. Programul meciurilor este următorul:

7 septembrie: România – Muntenegru (stadion "Ilie Oană", Ploieşti), Lituania – Serbia (ora 21:45)

10 septembrie: Serbia – România, Muntenegru – Lituania (ora 21:45)

11 octombrie: Lituania – România, Muntenegru – Serbia (ora 21:45)

14 octombrie: România – Serbia (Arena Naţională, ora 16:00), Lituania – Muntenegru (ora 21:45)

17 noiembrie: Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion "Ilie Oană", Ploieşti

20 noiembrie: Serbia – Lituania, Muntenegru – România (ora 21:45)

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ploiestiilie oanamuntenegruromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare