Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motive de îngrijorare pentru fani. Ce s-a întâmplat ultima oară când FCSB a pierdut două meciuri consecutive în Liga I

Motive de îngrijorare pentru fani. Ce s-a întâmplat ultima oară când FCSB a pierdut două meciuri consecutive în Liga I

Superliga

Comentarii

FCSB trece prin cea mai slabă perioadă a sa din ultimii ani. Echipa antrenată de Nicolae Dică are trei meciuri oficiale consecutive în care n-a reuşit să câştige, dintre care două sunt în campionat. FCSB n-a putut să înscrie nici măcar un gol în aceste partide.

Jucătorii lui Nicolae Dică nu se regăsesc. Dezastrul a început cu eşecul surprinzător de la Iaşi (scor 1-0). Dacă atunci părea un accident, ulterior avea să demonstreze că este o cădere de formă. A urmat înfrângerea cu 0-2 de la Plzen - prima din grupele Europa League şi cu Astra, tot cu 0-2, în această etapă.

Pentru vicecampioana României este printre cele mai slabe perioade din ulimii ani. FCSB n-a mai avut de doi ani de zile două eşecuri consecutive. Ultima dată s-a întâmplat asta în perioada 22-29 noiembrie 2015, când, ironia sorţii, unul dintre meciurile pe care pierdea era tot cu Astra.

Ultimele două eşecuri consecutive în campionat:

  • 22 noiembrie 2015 Dinamo - FCSB 3-1
  • 29 noiembrie 2015 FCSB - Astra 0-1

La finalul acelui sezon, FCSB a terminat sezonul regulat pe locul 6. În play-off s-a clasat pe locul 2, iar campioană a ieşit Astra, cu un avans de 5 puncte.

Tot de Astra se leagă şi ultima dată când FCSB a avut două meciuri în campionat în care n-a reuşit să marcheze. S-a întâmplat tot în sezonul 2015-2016, dar la început, când FCSB a făcut egal cu Dinamo şi a pierdut cu 2-0 în faţa Astrei

Ultima dată când n-a înscris în două meciuri consecutive, în Liga 1:

  • 9 august 2015 - FCSB Dinamo 0-0
  • 12 august 2015 Astra - FCSB 2-0

Dacă luăm în calcul şi meciul cu Plzen, din grupele Europa League, FCSB a înşirat trei partide în care n-a reuşit să sărbătorească un gol. Asta în ciuda faptului că este echipa care a investit cel mai mult în ofensivă, cel puţin în ultimii doi ani. Dacă este să căutăm ultima serie de trei meciuri fără gol, ajungem tocmai în toamna lui 2011, în urmă cu 6 ani. În acel sezon, campioană a ieşit CFR şi FCSB a terminat abia pe locul 3.

  • 16 octombrie 2011 FC Vaslui - FCSB 0-0
  • 20 octombrie 2011 Maccabi Haifa - FCSB 5-0
  • 24 octombrie 2011 FCSB - Rapid 0-0

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbastraliga 1 

viewscnt
Articole similare