Experiențe împreună.
You are here:

Motive de îngrijorare pentru Juventus? UEFA îi anchetează pe italieni

Motive de îngrijorare pentru Juventus? UEFA îi anchetează pe italieni

Juventus

Comentarii

Forul european anunţă că va investiga dacă Juventus a încălcat regulile fair-playului financiar după transferurile record din această vară.

Înainte să înceapă parcursul în Champions League, Bătrănă Doamnă primeşte veşti proaste de la UEFA. Juventus va fi investigată după ce este bănuită că a înclinat mult balanţa venituri- cheltuieli în această vară. Astfel şefii italienilor au plătit pentru transferuri 239 de milioane de euro cele mai importante nume pentru care s-a achitat mare parte din suma impresionantă fiind Ronaldo, Bonucci  şi Joao Cancelo. 

La capitolul plecări, campioana din penisulă a obţinut bani doar de pe urmă plecărilor lui Higuain şi Caldara. Doar că UEFA impune regula ca diferenţa dintre încasări şi cheltuieli să nu fie mai mare de 100 de milioane de euro. Astfel, pentru a nu fi penalizaţi de către forul european torinezii trebuie să vândă mai mulţi jucători în iarnă. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe