Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivele pentru care Alex Ioniţă II nu joacă la CFR: "A venit la pregătire cu 5 kilograme şi jumătate în plus!"

Motivele pentru care Alex Ioniţă II nu joacă la CFR: "A venit la pregătire cu 5 kilograme şi jumătate în plus!"

CFR Cluj

Comentarii

Alex Ioniţă n-a jucat la Dan Petrescu deşi a fost transferat cu 1 milion de euro de la Astra. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi-n cele trei meciuri în care Edward Iordănescu a fost principal în Gruia. De ce n-a jucat mijlocaşul? Explică chiar fostul antrenor al campioanei României.

"Eu nu am vrut să vorbesc public despre Alex pentru a nu-l expune. Însă am văzut că a făcut-o el. Atunci nu am de ce să mă mai feresc. A venit la pregătire cu 5 kilograme şi jumătate în plus. A suferit foarte mult la pregătire. A suportat-o foarte greu. Chiar dacă intensitatea şi volumul au fost la nivel mediu. Calendarul a fost foarte agresiv, a trebuie să mă adaptez cu metodica de lucru.

Când am debutat oficial în competiţie, el încă nu era la un nivel optim. Am vrut să nu-l expun şi să-l reintroduc treptat. E un jucător pe care îl ştiam foarte bine din trecut şi ştiam cum să lucrez cu el. Din toate punctele de vedere, sunt sigur că-şi va reveni, pentru că e valoros. Are potenţial incredibil! Şi mai sunt şi alţi jucători tineri acolo care au potenţial foarte bun: Manea, Costache, Mailat, Păun, Rus, Andrei Radu", a spus Iordănescu în Gazeta. 

Afla mai multe despre: alex ionitakilogramegrasiordanescucfr 

viewscnt
Articole similare