Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivele pentru care s-ar putea produce ruptura dintre Cristiano Ronaldo şi Juventus. Cum a apărut Manchester City pe fir

Motivele pentru care s-ar putea produce ruptura dintre Cristiano Ronaldo şi Juventus. Cum a apărut Manchester City pe fir

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Juventus, iar ultimele zvonuri anunţă o posibilă trecere a sa la Manchester City, sub comanda lui Pep Guardiola.

Potrivit Sky Sports, Cristiano Ronaldo şi-a cerut plecarea de la Juventus Torino, pentru că nu se simte inclus într-un proiect care îi poate aduce la finalul sezonului UEFA Champions League.

Faptul că Ronaldo a fost doar rezervă în prima etapă cu Udinese a alimentat şi mai mult zvonurile care anunţă despărţirea dintre super starul lusitan şi formaţia antrenată de Max Allegri.

Situaţia pare ireversibilă, susţin englezii, care anunţă că Juventus a accepta ca starul său să plece, dacă va primi o ofertă bună pentru el. Potrivit LEquipe, dar şi presei italiene, un posibil transfer la Manchester City a început să prindă contur în ultimele 48 de ore.

Cum a intrat Manchester City în cursa pentru semnătura lui Cristiano Ronaldo

”Cetăţenii” au încercat în această vară transferul lui Harry Kane, o mutare care s-a complicat serios, după refuzul londonezilor de a-şi lăsa starul său plece.

Între timp, Kane a revenit la sentimente mai bune faţă de clubul din Londra: "A fost incredibil să văd cum am fost primit de fanii lui Spurs, duminică, şi să citesc câteva dintre mesajele de sprijin ce mi-au fost adresate în ultimele câteva săptămâni. Voi rămâne la Tottenham în această vară şi voi fi concentrat sută la sută să ajut echipa să obţină succes", a scris el pe reţelele de socializare.

În acest context, opţiunea Cristiano Ronaldo devine una tot mai interesantă pentru Guardiola. Teoretic, Cristiano o va costa mult mai puţin pe Manchester City şi îi poate aduce o experienţă uriaşă în lupta pentru UEFA Champions League, cred englezii. În plus, ar fi o adevărată lovitură de marketing pe care Manchester City ar putea să o dea în această vară.

Juventus este interesată de Gabriel Jesus, care ar putea fi inclus de ”Cetăţeni” în transferul lui Cristiano Ronaldo. Ceea ce ar însemna că Manchester City va trebui doar să-i plătească salariul de 31 de milioane de euro pe an pe care îl solicită Cristiano.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare