Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivele venite dinspre CFR Cluj pentru meciul modest cu Lincoln: "Facem naveta, condiţiile de joc...". De ce au lipsit Camora şi Omrani

Motivele venite dinspre CFR Cluj pentru meciul modest cu Lincoln: "Facem naveta, condiţiile de joc...". De ce au lipsit Camora şi Omrani

CFR Cluj

Comentarii

Oficialul celor de la CFR Cluj, Marius Bilaşco, a oferit primele declaraţii din partea campioanei României, după meciul câştigat cu Lincoln, în turul secund preliminar Champions League.

CFR Cluj a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), campioana Gibraltarului, Lincoln Red Imps, în manşa I a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor.

Marius Bilaşco, după Lincoln - CFR Cluj 1-2

Oficialul campioanei României a recunoscut că echipa a făcut o primă repriză sub aşteptări, dar a dat vina pe condiţiile pe care CFR Cluj le-a întâlnit în deplasarea din turul secund Champions League. 

"Să întoarcem rezultatul a fost gândul la pauză. Pe echipă, pe băieţi ne-am bazat. Am suferit puţin în prima repriză, dar după a contat şi ce s-a întâmplat la cabine, apoi ne-am adaptat mai bine la condiţiile de joc. Aş vrea să cred că putem scoate maximum în acest moment. E o deplasare complicată. Sunt mulţi factori. Am stat în Spania, am venit în Gibraltar, facem naveta, condiţiile de joc... Toţi aceşti factori au contribuit la prima repriză. A doua putem zice că a fost una bună. În timpul jocului aştepţi să greşească adversarul ca să marchezi. Am fost mai prezenţi şi aceste lucruri au dus la întoarcerea rezultatului. 

Omrani şi Camora au mici probleme medicale şi au fost lăsaţi acasă pentru a fi apţi pentru următorul joc. Recuperarea nu ar fi decurs în condiţii bune, dacă făceau deplasarea. Nu e vorba despre niciun conflict", a declarat oficialul lui CFR Cluj pentru Telekom Sport. 

Prezent la Sport Report, Andrei Vochin a analizat şi el meciul: "Nu are voie să te conducă o echipă din Gibraltar. L-aş cita pe Şumudică, cel care a spus că nu au scuze dacă nu câştigă meciul ăsta. Sigur, au fost condiţii speciale, a fost sintetic, a bătut vântul şi aş mai adăuga o cauză. Au înţeles greşit declaraţia lui Şumudică şi au câştigat meciul, nu au vrut să se accidenteze. Au intrat pe vârfuri, iar cei de la Lincoln, atât cât i-au ţinut picioarele, au dominat prima parte", a spus consilierul preşedintelui FRF. 

 

Afla mai multe despre: marius bilascolincoln red impscfr cluj 

viewscnt
Articole similare