Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul ascuns al plecării lui Mirel Rădoi? "Probabil de asta a luat şi această decizie. Cred că nu va reveni asupra deciziei"

Motivul ascuns al plecării lui Mirel Rădoi? "Probabil de asta a luat şi această decizie. Cred că nu va reveni asupra deciziei"
Comentarii

Antrenorul Concordiei Chiajna, Claudiu Niculescu, a comentat ultimele veşti din jurul naţionalei României, înaintea finalului preliminariilor Campionatului Mondial.

Claudiu Niculae, despre Mirel Rădoi: "Cine ar fi trebuit să îl susţină..."

Antrenorul ilfovenilor crede că momentele grele din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022 au fost decisive în decizia pe care a luat-o Mirel Rădoi, de a nu-şi prelungi contractul cu FRF.

"Sunt curios şi eu cum vor răspunde jucătorii după anunţul lui Mirel Rădoi. În momentele grele ale acestei campanii nu a simţit susţinere lângă el. Cine ar fi trebuit să îl susţină... Şi probabil de asta a luat şi această decizie. Cred că nu va reveni asupra deciziei.

Chiar dacă la prima vedere pe hârtie suntem clar favoriţi, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche că meciurile sunt câştigate dinainte. Trebuie obligatoriu să câştigăm aceste şase puncte, iar după aceea la baraj vedem ce va fi, dacă va fi cu Mirel, eu mi-aş dori să fie cu Mirel. Dacă va fi cu alt antrenor, echipa trebuie să se califice. Va fi extraordinar de greu. 

Ar fi frumos ca după 20 şi ceva de ani, de când erau blonzi, de când s-au vopsit jucătorii echipei naţionale din Generaţia de Aur.  Îmi aduc aminte cu plăcere şi cu nostalgie de Campionatul Mondial din 1994. Am ieşit pe străzi, eram adolescent. Eram adolescent şi ştiu că am ieşit pe străzi noaptea. Măcar să ajungem la Campionatul Mondial, că ieşim până la urmă, măcar în faţa blocului câţiva", a declarat antrenorul Concordiei Chiajna. 

Afla mai multe despre: mirel radoiclaudiu niculescu 

viewscnt
Articole similare