Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul ascuns din spatele transferului lui Andrei Burlacu la Poli Iaşi. Cu cine este cuplat atacantul venit de la Craiova

Motivul ascuns din spatele transferului lui Andrei Burlacu la Poli Iaşi. Cu cine este cuplat atacantul venit de la Craiova

Fotbal intern

Comentarii

Fundaşul Florin Gardoş şi atacantul Andrei Burlacu au fost împrumutaţi, joi, de Universitatea Craiova la Politehnica Iaşi până la sfârşitul sezonului. În schimbul lor, în Bănie a ajuns Andrei Cristea, care a semnat un contract valabil până în 2020 cu "alb-albaştrii".

Dacă plecarea lui Gardoş era iminentă, fundaşul în vârstă de 30 de ani jucând doar patru meciuri în această ediţie a Ligii 1, cedarea lui Andrei Burlacu i-a luat prin surprindere pe fanii olteni, care şi-au declarat nemulţumirea pe reţelele de socializare.

Deşi acesta se anunţa a fi sezonul său, în urma plecărilor lui Gustavo şi Alexandru Băluţă, Burlacu nu a confirmat aşteptările. El a fost titular în primele cinci etape ale Ligii 1, dar nu a reuşit să înscrie nici măcar un gol, apoi a redevenit rezervă, după transferul lui Elvir Koljic, care a marcat aproape meci de meci. Până la finalul anului 2018, Burlacu a mai adunat doar şase prezenţe în Liga 1 şi a izbutit în cele din urmă să înscrie un gol, în remiza cu Sepsi, 1-1.

Un detaliu interesant legat de transferul lui Burlacu la Poli Iaşi este faptul că atacantul în vârstă de 21 de ani este cuplat cu fiica antrenorului echipei moldave, Flavius Stoican. Este vorba despre Lorena Stoican, în vârstă de 20 de ani, handbalistă la SCM Craiova.

51 de meciuri, 5 goluri şi 8 assist-uri a adunat Burlacu în tricoul Craiovei

500.000 de euro este cota lui Andrei Burlacu, potrivit Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: burlacuiasitransfer 

viewscnt
Articole similare