Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul ascuns pentru care Alibec a plecat de la FCSB. ”Asta i-a făcut lui Becali”. Dezvăluiri uluitoare din vestiarul steliştilor

Motivul ascuns pentru care Alibec a plecat de la FCSB. ”Asta i-a făcut lui Becali”. Dezvăluiri uluitoare din vestiarul steliştilor

FCSB

Comentarii

Denis Alibec s-a despărţit în această vară de FCSB şi a revenit la Astra Giurgiu, după o perioadă extrem de agitată în tricoul roş-albaştrilor. Fotbalistul adus de Becali s-o după pe FCSB în grupele Ligii Campionilor a plecat pe uşa din dos, după ce s-a certat cu Nicolae Dică şi Mihai Stoica.

Exceptând episodul cu Alibec, nimeni nu m-a luat la mişto, nu m-am certat cu niciun jucător”, a spus Nicolae Dică.

Antrenorul roş-albaştrilor are dreptate. Alibec a fost singurul care nu a rezistat în faţa deciziilor care veneau exclusiv din lojă şi l-a contrat direct pe Dică. A fost momentul în care cei doi au încheiat orice colaborare. Cum n-a putut să-l vândă, Becali a ordonat însă ca Alibec să fie în lot şi să joace chiar cât mai mult pentru a mai recupera ceva din investiţie.

”Nu Dică l-a îngropat pe Alibec. MM Stoica a avut un cuvânt greu de spus”, spun oamenii din anturajul steliştilor. ”Din câte am înţeles, MM nu m-a vrut niciodată la Steaua. Nu ştiu dacă ăsta a fost motivul. Dar cât a stat mister Reghecampf s-a comportat frumos cu mine, nu am avut probleme. Probabil că s-a schimbat după cearta de la Ovidiu, când m-am întors către el”, spune Alibec.

Derapajele lui Alibec n-au mai fost ”ascunse” de MM Stoica de urechile lui Gigi Becali. Ba mai mult, patronul era informat tot mai des de mofturile pe care Alibec le face atât la antrenament cât şi în cantonamente. În timpul meciurilor nu era nevoie de un ”raport”, asta pentru ca Becali putea vedea cu ochiul liber ieşirile protejatului său.

Nemulţumit de randament, dar şi cu încredere maximă în ce spuneau MM Stoica şi Dică, Becali a ascultat sfaturile directorului sportiv şi s-a despărţit de Alibec.

Acum, când a plecat de la FCSB, Alibec îl arată cu degetul pe MM Stoica şi îl consideră direct răspunzător pentru faptul că a plecat cu scandal de la echipă. Mai mult, Alibec anunţă că ar vrea oricând să revină la FCSB, dar doar în cazul în care actualul staff tehnic nu va mai fi acolo. O nouă ”indirectă” pentru MM Stoica şi Dică.

Afla mai multe despre: alibecfcsbscandal,  

viewscnt
Articole similare