Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul ascuns pentru care Nicolae Stanciu a fugit din Arabia Saudită. Românul şi-a ieşit din minţi. Ruptura dintre el şi Al Ahli este definitivă

Motivul ascuns pentru care Nicolae Stanciu a fugit din Arabia Saudită. Românul şi-a ieşit din minţi. Ruptura dintre el şi Al Ahli este definitivă

Stranieri

Comentarii

O publicaţie din Arabia Saudită dezvăluie adevăratul motiv pentru care Nicolae Stanciu s-a supărat pe cei de la Al Ahli şi a venit în România. Este vorba despre moneda în care a fost plătit.

Scandalul dintre Nicolae Stanciu şi Al Ahli continuă. Internaţionalul român a refuzat să se prezinte la ultimul meci şi a luat avionul spre România. Motivul oficial este că echipa din Arabia Saudită trebuie să-i plătească mai multe restanţe. Stanciu vrea să depună astfel o plângere la FIFA, prin care să fie declarat jucător liber de contract.

Site-ul albiladdaily.com vine însă cu o nouă variantă. Jurnaliştii arabi citează surse din cadrul clubului Al Ahli, care susţin că mijlocaşul român s-a enervat în momentul în care a văzut că este plătit în dolari, nu în euro, aşa cum a cerut în momentul în care a semnat contractul.

Cei de la albiladdaily.com susţin că, într-adevăr, Al Ahli a avut o restanţă de aproape trei luni către Nicolae Stanciu, însă banii i-au fost viraţi recent, mai ales că ar fi riscat să-l piardă liber de contract. Dar mijlocaşul de 26 de ani a fost foarte nemulţumit că a fost plătit în dolari.

Ruptura dintre Al Ahli şi Stanciu pare definitivă şi clubul saudit i-a găsit deja înlocuitor. Potrivit sport360.com, Al Ahli a ajuns la un acord cu Carlos Eduardo, un mijlocaş ofensiv care vine de la Al Hilal şi care a mai jucat pentru cluburi precum Nice şi FC Porto.
 

Afla mai multe despre: nicolae stanciual ahli 

viewscnt
Articole similare