Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul ascuns pentru care Victor Piţurcă a plecat de la U Craiova: cu ce echipă semnează fostul antrenor al oltenilor

Motivul ascuns pentru care Victor Piţurcă a plecat de la U Craiova: cu ce echipă semnează fostul antrenor al oltenilor
Comentarii

Victor Piţurcă a demisionat, sâmbătă, din funcţia de antrenor al Universităţii Craiova.

Deşi în comunicatul oltenilor se arată că fostul selecţioner a decis să plece din cauza faptului că dorinţa sa de a câştiga titlul nu a fost susţinută de către club, motivul ar fi cu totul altul.

Cu ce echipă semnează Victor Piţurcă după despărţirea de U Craiova

Conform Gazetei Sporturilor, Victor Piţurcă ar urma să preia o altă echipă. Fostul selecţioner are de ales între două oferte din străinătate. Conform sursei amintite, una este de la naţionala Omanului şi cealaltă de la Pyramids FC, locul 6 din Egipt.

Victor Piţurcă a demisionat din funcţia de antrenor al Universităţii Craiova, a anunţat gruparea din Bănie, sâmbătă, prin intermediul unui comunicat de presă.

"Clubul Universitatea Craiova şi antrenorul principal au hotărât de comun acord rezilierea contractului la cererea domnului Victor Piţurcă. Această cerere a fost fundamentată de domnia sa prin prisma faptului că dorinţa de a câştiga campionatul nu a fost susţinută de către club. Îi dorim mult succes!", se precizează în comunicat.

Victor Piţurcă lasă U Craiova pe locul al patrulea în Liga 1, cu 37 de puncte, la şapte puncte de liderul CFR Cluj.

Victor Piţurcă a fost numit în funcţia de antrenor al Universităţii Craiova pe 3 septembrie 2019. La acea vreme, Piţurcă declara că obiectivul lui este de a câştiga campionatul şi de a califica echipa olteană în grupele Ligii Campionilor.

În vârstă de 63 de ani, Piţurcă a antrenat în cariera lui Steaua, FC Universitatea Craiova şi Al-Ittihad. De asemenea, el a fost selecţionerul României în două mandate, între 2004 şi 2009 şi în perioada 2011-2014. Între 1996 şi 1998, Piţurcă a condus naţionala de tineret.

Afla mai multe despre: piturca 

viewscnt
Articole similare