Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul curios pentru care FCSB nu l-a transferat pe Elvir Koljic. Dică: ”Nu regret! Se pare că cei de la Craiova au făcut un transfer bun”

Motivul curios pentru care FCSB nu l-a transferat pe Elvir Koljic. Dică: ”Nu regret! Se pare că cei de la Craiova au făcut un transfer bun”

Superliga

Comentarii

FCSB a avut ocazia să-l ia în iarnă pe Elvir Koljic, dar până la urmă l-a ales pe Raul Rusescu. Nicolae Dică spune că nu regretă decizia, deşi atacantul bosniac a devenit al doilea cel mai bun marcator al Craiovei în acest sezon.

Vicecampioana României a fost în vară în cautarea unui atacant care să-i fie concurent lui Harlem Gnohere. FCSB a negociat pentru nume precum Cristian Lopez, Adam Nemec, Luka Zahovic, Omrani sau Elvir Koljic, dar până la urmă a fost aleasă varianta Raul Rusescu. Nicolae Dică spune că nu are regrete şi explică de ce:

”Nu regret, îl aveam şi pe ”Bizonul” şi îi era foarte greu să joace înaintea lui ”Bizo”. Cei de la Craiova au făcut această alegere, se pare că este un transfer bun”, a declarat Nicolae Dică.

Elvir Koljic a ajuns până la urmă la CS U Craiova, care l-a transferat în urmă cu 6 etape. În acest timp, Koljic a marcat 6 goluri în 6 meciuri şi s-a dovedit o decizie foarte inspirată luată de conducerea Craiovei. În total, atacantul de 23 de ani a jucat în 13 meciuri în acest sezon (7 în campionatul Bosniei) şi a marcat 14 goluri. Koljic a marcat un gol şi în derby-ul cu FCSB, câştigat de Craiova cu 2-1.

Afla mai multe despre: elvir koljicraul rusescunicolae dicaliga 1 

viewscnt
Articole similare