Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul incredibil pentru care Gabi Tamaş s-a întâlnit cu Anamaria Prodan. Ce vrea să facă fundaşul

Motivul incredibil pentru care Gabi Tamaş s-a întâlnit cu Anamaria Prodan. Ce vrea să facă fundaşul

Superliga

Comentarii

Gabriel Tamaş a fost dat dispărut în Bucureşti de Hapoel Haifa, echipă care se află în cantonament în Capitală, dar luni a apărut într-o poză pe contul oficial de Instagram al Anamariei Prodan. Între timp a fost aflat şi motivul întâlnirii dintre cei doi.

Motivul pentru care Tamaş a dispărut în ultimele zile este implicarea într-un nou incident cu alcool, mai exact s-ar fi urcat din nou băut la volan, scrie Sport.ro, nu la mult timp după ce a făcut închisoare în Israel, tocmai pentru acest motiv. 

Aceeaşi sursă menţionează că întâlnirea nu a fost doar între Anamaria Prodan şi fotbalist, dar şi cu oficialii celor de la Hapoel. Tamaş ar fi cerut rezilierea contractului, care oricum avea şanse mari să fie încheiat prematur de către israelieni, după multiplele problemele ale fostului fundaş de la echipa naţională. 

La 35 de ani, Tamaş se poate întoarce în Liga 1. În urmă cu o săptămână, Dani Coman a confirmat pentru Pro Sport că se află în negocieri cu Tamaş. Venirea lui la Giurgiu ar putea fi facilitată de relaţia cu Anamaria Prodan, care impresariază mai mulţi jucători de la Giurgiu, dar şi pe Dan Alexa, care încă este antrenor la Astra. 

Afla mai multe despre: gabriel tamasanamaria prodanhapoel haifa 

viewscnt
Articole similare