Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul incredibil pentru care Gigi Becali a fost refuzat antrenorul dorit. EXCLUSIV | Basarab Panduru a izbucnit când a auzit

Motivul incredibil pentru care Gigi Becali a fost refuzat antrenorul dorit. EXCLUSIV |  Basarab Panduru a izbucnit când a auzit

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru condamnă atitudinea lui Gigi Becali, care n-a vrut să plătească 50.000 de euro pentru Devis Mangia şi staff-ul său, deşi patronul FCSB anunţă că vrea performanţă.

FCSB este în continuare fără antrenor după ce Bogdan Andone şi-a anunţat demisia după returul cu Alashkert. Mulţi încearcă acum să evite o colaborare cu Gigi Becali, după ce omul de afaceri din Pipera a recunoscut că se amestecă în treburile echipei.

Totuşi, FCSB ar fi putut să-l aducă pe Devis Mangia, antrenor care a lăsat o impresie foarte bună la Craiova. Însă antrenorul italian a cerut să vină cu staff-ul său, lucru pe care Gigi Becali nu l-a acceptat. Basarab Panduru critică atitudinea fostului europarlamentar:

”Tu vrei să faci performanţă, dar n-ai da 50.000 de euro pe lună ca să aduci un antrenor cu staff şi cu tot ce trebuie. Vii şi ne spui că ”domne', acum văd ce trebuie, managerul cu bucătarul, cu fizioterapeutul, doctorul, toată lumea trebuie să fim o echipă”. Ăla venea cu o echipă, dar trebuie să plăteşti. După care văd că nu asta a fost problema. Ci problemă extrasportivă. Dacă ar fi venit pe banii care i-ar fi oferit, era totul OK. În momentul în care cere banii ăştia, 50.000 de euro pe lună pentru tot stafful, opa! deja nu se mai poate pentru că... nu... tu ai ştiut dintotdeauna.

Cauţi cu lumânarea, ţii lumânarea în mână, te duci cu ea şi faci tot posibilul ca să nu te califici în grupele Europa League când ai cea mai mare şansă din ultimii ani. Cauţi cu lumânarea să nu te califici”
, a comentat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare