Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul invocat de jucătorii Universităţii Craiova pentru rezultatele slabe din ultimele meciuri: ”Iar a fost făcută astfel diferenţa”

Motivul invocat de jucătorii Universităţii Craiova pentru rezultatele slabe din ultimele meciuri: ”Iar a fost făcută astfel diferenţa”
Comentarii

În urma meciului cu Botoşani, remizat de Universitatea Craiova, scor 2-2, Nicuşor Bancu a vorbit despre aspectul ce i-a costat iar pe olteni.

Universitatea Craiova şi-a încheiat seria de înfrângeri consecutive din Liga 1, dar nu şi seria de meciuri fără victorie, remizând împotriva lui FC Botoşani, scor 2-2.

După ce pierduseră confruntările cu Farul, FC Argeş şi FCSB, oltenii nu au fost înfrânţi şi în Moldova, deşi au fost conduşi şi au ratat o multitudine de ocazii, inclusiv un penalty.

După deschiderea de scor a lui Koljic, Kage a egalat, iar, două minute mai târziu, Ivan a ratat de la punctul cu var, înainte ca Edjouma să stabilească scorul pauzei, 2-1.

Gustavo a salvat un punct pentru olteni, însă aceştia aveau nevoie de o victorie pentru a rămâne măcar relativ aproape de rivalele CFR şi FCSB.

Nicuşor Bancu a fost printre cei mai impresionanţi jucători de pe teren la duelul cu Boptoşani, iar căpitanul Craiovei a recunoscut că echipa sa avea nevoie de toate punctele.

Motivul invocat de jucătorii Universităţii Craiova pentru rezultatele slabe din ultimele meciuri

Fundaşul stânga a dat vina pe greşelile individuale pentru rezultatele nedorite ale echipei din ultima vreme, spunând că, la unde se ajuns, Universitatea are ca obiectiv deocamdată doar accederea în play-off.

Sunt bucuros că am reuşit să joc bine, dar din păcate... ne doream foarte mult victoria, pentru că echipele din faţă au reuşit să câştige din nou şi noi am luat doar un punct.

Mă bucură jocul, pentru că am făcut un joc bun şi ne dă încredere că putem să câştigăm meciurile următoare. Iar greşelile din apărare au făcut diferenţa, au avut două ocazii în prima repriză şi ne-au dat două goluri şi noi am ratat foarte mult.

Îmi pare rău că n-am marcat, am avut ocazia şi din penalty, am ratat iar. Dar fotbalul te pedepseşte când nu dai gol şi asta s-a întâmplat.

Deocamdată ne gândim să prindem play-off-ul, pentru că e principalul obiectiv, toate echipele au venit aproape, suntem una lângă alta şi se va juca până în ultima etapă”, a declarat Nicuşor Bancu.

Afla mai multe despre: nicuşor bancu 

viewscnt
Articole similare