Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Alex Ioniţă a fost trimis de Petrescu la echipa a doua a CFR-ului. Iuliu Mureşan a vorbit ”fără perdea”: ”N-are nicio problemă medicală!”

Motivul pentru care Alex Ioniţă a fost trimis de Petrescu la echipa a doua a CFR-ului. Iuliu Mureşan a vorbit ”fără perdea”: ”N-are nicio problemă medicală!”

Superliga

Comentarii

Iuliu Mureşan confirmă că Alex Ioniţă nu are nicio problemă medicală, dar Dan Petrescu a preferat să-l trimită să joace pentru echipa secundă. Ioniţă a fost transferat de la Astra pentru un milion de euro.

Alex Ioniţă şi-a dorit mult să prindă transferul la CFR Cluj şi Astra a fost până la urmă de acord cu oferta de un milion de euro. Surprinzător, jucătorul de 23 de ani nu prea are loc în primul ”11”. Mai mult, la meciul cu CSM Poli Iaşi nici măcar n-a făcut parte din lot. Dan Petrescu a preferat să-l trimită la echipa a doua şi a jucat în amicalul cu Unirea Tăşnad, scor 3-0.

Iuliu Mureşan spune că decizia i-a aparţinut lui Dan Petrescu, cel care consideră că Ioniţă încă nu este pregătit să joace în primul ”11”: ”Ioniţa nu are nici o problemă de nici un fel, nici de sănătate, nu e accidentat. Dan Petrescu a considerat că mai trebuie să se pregătească să ajungă titular la prima echipă. E greu să joci titular în primul ”11” al nostru, care este unul de mare valoare. Dar sunt convins că Ioniţă are valoare, ştim cu toţii că are valoare. Eu aştept momentul când va juca titular şi, când o va face, sper să o facă aşa de bine că după aceea nici să nu ne mai gândim să-l scoate din primul ”11”. Mingea e la el, depinde de el”, a declarat Iuliu Mureşan pentru Telekom Sport.

Totuşi, preşedintele lui CFR Cluj susţine că Ioniţă ar putea fi folosit chiar în etapa următoare, în derby-ul cu CFR Cluj. Mai ales că Ioniţă a jucat de fiecare dată cu multă ambiţie împotriva FCSB-ului:

”(n.r. dacă meciul cu FCSB ar putea fi culoarul perfect pentru Ioniţă) Ar putea să fie pentru că e un jucător care e de execuţie, care poate rezolva singur meciul, aşa cum are şi Steaua jucători de acest gen. Şi atunci, sigur că noi l-am avea pe Ioniţă acest gen de jucător. Da, e şi antistelist, da. Contează. Ar juca sigur cu multă ambiţie”, a mai spus Mureşan.

Afla mai multe despre: alex ionitadan petrescucfr clujiuliu muresan 

viewscnt
Articole similare