Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Andrei Ivan a avut evoluţii dezamăgitoare pentru Craiova: ”Trei luni de zile m-am simţit foarte rău”

Motivul pentru care Andrei Ivan a avut evoluţii dezamăgitoare pentru Craiova: ”Trei luni de zile m-am simţit foarte rău”

Superliga

Comentarii

Andrei Ivan a explicat motivul pentru care a fost total ieşit din formă în ultima perioadă, când evoluţiile sale au fost modeste. Atacantul de 24 de ani spune că a fost chinuit de o problemă medicală.

Considerat o mare speranţă a generaţiei sale, Andrei Ivan a fost o dezamăgire de la revenirea la Universitatea Craiova. Atacantul de 24 de ani n-a avut evoluţiile la care suporterii se aşteptau şi transferul de la FK Krasnodar pare acum un eşec. Însă Andrei Ivan are o explicaţie pentru forma slabă pe care o traversează.

Andrei Ivan, chinuit de o problemă medicală

Fostul internaţional român susţine că ultimele luni au fost grele pentru el. Andrei Ivan susţine că o problemă medicală i-a dat mari bătăi de cap şi i-a afectat grav forma de joc. În acelaşi timp, jucătorul Craiovei susţine că a tras de el, pentru a nu-i dezamăgi pe suporteri, însă n-a putut să-şi ajute prea mult echipa:

”Trei luni de zile m-am simţit foarte rău, am avut întins foarte rău tendonul pubian şi nu am putut să joc, ci doar să mă antrenez. Din dorinţa de a arăta mai multe suporterilor şi celor care m-au criticat... dar sunt bine acum, mi-am revenit şi sper să am un an foarte bun la Universitatea. În curând va fi această revenire. Nici azi (n.r. marţi seară, cu Sepsi) nu am făcut un meci rău, am intrat foarte bine şi sunt mulţumit. Trebuie să ne adaptăm la tot ce se întâmplă şi să ne batem pentru titlu”, a declarat Andrei Ivan.

 

Afla mai multe despre: andrei ivan 

viewscnt
Articole similare