Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia Comisiei de Disciplină după ce clujenii au cerut depunctarea FCSB. Lucrurile s-au complicat pentru roş-albaştri

Decizia Comisiei de Disciplină după ce clujenii au cerut depunctarea FCSB. Lucrurile s-au complicat pentru roş-albaştri

FCSB

Comentarii

UPDATE 25.04, ora 15:05 | Comisia de Disciplină a hotărât repunerea pe rol a cazului în care CFR Cluj a solicitat depunctarea FCSB pentru mesaje cu tentă xenofobă ale patronului Gigi Becali.

O decizie finală este aşteptată să fie luată miercurea viitoare.

Interesant este că Gigi Becali intrase în această dimineaţă în direct la ProX, unde spusese că nu vor fi niciun fel de probleme şi că FCSB va primi o simplă amendă. 

FCSB a înaintat la rândul său un memoriu prin care cere depunctarea clubului CFR Cluj pentru declaraţii defăimătoare făcute de antrenorul Dan Petrescu la adresa echipei roş-albastre. 


Gigi Becali a anunţat că s-a retras de la FCSB după ce Răzvan Burleanu a câştigat un nou mandat în fruntea Federaţiei Române de Fotbal. În realitate, Becali ar fi decis să iasă din scenă pentru a salva titlul în acest sezon.

Conform informaţiilor obţinute de Gazeta Sporturilor, CFR Cluj cere depunctarea FCSB-ului, după ce Becali l-ar fi sunat pe Dan Petrescu în ziua meciului direct.

În plus, Becali este acuzat şi de o declaraţie xenofobă pe care a dat-o în acest început de an.

"Mă lupt împotriva ungurilor! Cum să fie CFR campioană în centenarul României? Orban, premierul Ungariei, vrea cu disperare CFR campioană. Eu, Becali, îi spulber pe toţi. Să nu creadă ei vreodată că o să-i mai ajute arbitrii, în centenarul României”, a spus Becali.

Fapta unei persoane care prin orice mijloace, cum ar fi gesturi sau cuvinte jignitoare, aduce atingere onoarei, reputaţiei, demnităţii sau imaginii publice a unei persoane, dacă fapta a fost săvârşită prin intermediul mass-media, se sancţionează astfel:

Dacă autorul este oficial al unui club sau asimilat acestuia (finanţator, sponsor, alţii asemenea), el va fi sancţionat cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal de la 6 la 12 luni la prima abatere; la fiecare abatere următoare, sancţiunea aplicată oficialului va fi stabilită prin dublarea sancţiunii aplicată anterior, iar clubul de care aparţine această persoană va fi sancţionat cu scăderea a 3 puncte, notează gsp.ro.

Afla mai multe despre: becalidepunctarecfrfcsbretragere 

viewscnt
Articole similare