Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Bogdan Andone îl preferă pe Ioan Niculae în faţa lui Gigi Becali: "Mai bine pierd pe partea financiară decât să mi se întâmple asta"

Motivul pentru care Bogdan Andone îl preferă pe Ioan Niculae în faţa lui Gigi Becali: "Mai bine pierd pe partea financiară decât să mi se întâmple asta"

FCSB

Comentarii

Bogdan Andone, actualul antrenor al echipei Astra Giurgiu, admite că salariul său din prezent este mai mic decât cel din perioada petrecută la FCSB, dar subliniază că "prefer să pierd pe partea financiară, decât să mi se impună anumiţi jucători".

Tehnicianul în vârstă de 45 de ani, aflat în prezent în şomaj tehnic la Astra Giurgiu, a dezvăluit că salariul pe care îl încasează în mod normal este cu aproximativ 25 la sută mai mic decât cel de la FCSB. Deşi a fost trimis în şomaj tehnic, Andone mărturiseşte că, deocamdată, nu ia în calcul să plece de la Giurgiu.

"Nu m-am gândit să plec, pentru că avem discuţii tot timpul cu jucătorii. Încerc să îi motivez şi să îi focusez pe partea sportivă. Îmi doresc să fac rezultate, ca să plec şi eu la mai bine, poate într-o ţară străină sau într-un campionat unde să câştig şi eu bani.

Prefer să pierd pe parte financiară sau accept lucrul acesta, dar nu accept ca patronul sau preşedintele, indiferent cine e, să vină să îţi impună anumiţi jucători în echipă sau un anumit stil de joc. Acest lucru sub nicio formă. Prefer să fie întârzieri salariale.

E dificil şi pentru mine. Sunt la Astra pentru că îmi doresc din punct de vedere sportiv să fac rezultate bune şi am liniştea necesară ca să pot să muncesc şi să fac ceea ce cred eu la echipă.

Despre partea financiară, sunt bani de care eu am nevoie ca să trăiesc eu şi familia mea. Câştig mai puţin. Cam cu un sfert mai puţin decât la Steaua", a declarat Bogdan Andone, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: andone 

viewscnt
Articole similare