Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Bogdan Planic nu joacă în meciul cu Viitorul! Ce s-a întâmplat cu fundaşul de la FCSB: ”Nu puteam risca”

Motivul pentru care Bogdan Planic nu joacă în meciul cu Viitorul! Ce s-a întâmplat cu fundaşul de la FCSB: ”Nu puteam risca”

FCSB

Comentarii

FCSB joacă în centrul apărării cu două improvizaţii, Pintilii şi Soiledis, în condiţiile în care Marc a fost scos din lot de Gigi Becali.

A surprins absenţa lui Bogdan Planic, omul de bază din centrul apărării, dar Narcis Răducan a venit cu precizări. Sârbul este menajat, după ce a acuzat probleme medicale.

Vom vedea în seara asta dacă vom reuşi să ieşim din această pasă proastă. E o clasare istorică, în sens negativ. Întâlnim o echipă bună, o echipă care pierde greu. Eu sper ca valoarea individuală a băieţilor noştri să facă diferenţa, pentru că nu am demonstrat momentan că avem un joc foarte inspirat.

Planic este menajat. El a forţat şi în meciul cu Vitoria Guimaraes, dar acum nu mai puteam risca. Pintilii a mai jucat fundaş central. Sper ca mijlocul să facă un meci bun şi să ne ascundă acest minus din centrul apărării.

Avem trei jucători care au surprul de kilograme. Ei vor plăti pentru asta. E o problemă în special pentru ei. Nu pot juca la nivel înalt şi riscă şi accidentări”, a spus Narcis Răducan, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: planicfcsb 

viewscnt
Articole similare