Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Borussia Dortmund a întârziat plecarea spre Londra! Nemţii au patru absenţi pentru meciul cu Tottenham

Motivul pentru care Borussia Dortmund a întârziat plecarea spre Londra! Nemţii au patru absenţi pentru meciul cu Tottenham
Comentarii

Doi fotbalişti au fost de vină pentru faptul că decolarea lotului galben-negrilor spre capitala Marii Biritanii nu s-a făcut la ora stabilită iniţial.

Jadon Sancho şi Diallo şi-au uitat paşapoartele acasă şi au fost nevoiţi să se întoarcă pentru a le recupera astfel încât să poată pleca alături de coechipierii săi spre Londra. Dacă francezul a revenit după 40 de minute, Sancho a avut nevoie de o oră şi un sfert ca să ajungă înapoi la aeroport. Abia după ce fotbaliştii au apărut aeronava a putut decola cu destinaţia Londra. Problema cea mare pentru Lucien Favre este însă alta. 

  • LIVE VIDEO | Tottenham - Borussia Dortmund, miercuri, ora 22:00, Telekom Sport 2

Conform presei germane la Borussia sunt incerţi Reus, Weigl, Paco Alcacer şi Piszczek. O posibilă absenţă a lui Reus ar fi o lovitură pentru liderul din Bundesliga. Reus a reuşit în acest sezon 17 goluri şi 11 pase decisive în toate competiţiile. Borussia Dortmund o întâlneşte pe Tottenham în turul optimilor Ligii Campionilor, miercuri seară, de la ora 22:00, în direct pe Telekom Sport 2. 

Afla mai multe despre: intarzierepaşaportjadon sanchodiallo 

viewscnt
Articole similare