Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Corneliu Papură a fost din nou numit antrenor principal la Craiova

Motivul pentru care Corneliu Papură a fost din nou numit antrenor principal la Craiova

Superliga

Comentarii

Sorin Cârţu a explicat motivul pentru care U Craiova a apelat din nou la Corneliu Papură, cel care l-a înlocuit pe Cristiano Bergodi. Antrenorul italian a decis să plece de la Craiova din cauza unor tensiuni în cadrul clubului.

Corneliu Papură este din nou antrenor principal la Craiova, după ce Cristiano Bergodi a decis să plece de la echipa din Bănie. Sorin Cârţu spune că motivul pentru care Papură a fost numit din nou antrenor principal este că cei din conducere nu se aşteptau ca Bergodi să plece şi au fost astfel luaţi astfel pe nepregătite.

Motivul pentru care Papură este din nou principal la Craiova: ”Apelăm la el în momente dificile”

În vârstă de 47 de ani, Corneliu Papură a asigurat interimatul când Universitatea Craiova s-a despărţit de Devis Mangia şi Victor Piţurcă. De fiecare dată, fostul fundaş a avut rezultate peste aşteptări, însă şefii clubului l-au înlocuit. Totuşi, Corneliu Papură a rămas şi a continuat să lucreze în cadrul clubului Universitatea Craiova.

Sorin Cârţu, preşedintele echipei din Bănie, susţine că Papură este unul dintre angajaţii de încredere, pe care clubul se poate baza de fiecare dată când ajunge într-o situaţie dificilă. Acesta este şi motivul pentru care a fost numit din nou antrenor principal: ”Cornel e un angajat al clubului, şi analist, şi antrenor, la care clubul poate să apeleze în momente d-astea dificile, şi ăsta e un moment dificil în care noi apelăm la Cornel. De când s-a apelat la el, şi-a făcut datoria bine, aduceţi-vă aminte cu Mangia, cu Piţi...”, a declarat Sorin Cârţu pentru Telekom Sport.

Şefii Craiovei, surprinşi când Bergodi a anunţat că nu vrea să mai fie antrenorul echipei

Craiova a pierdut surprinzător cu Academica şi Chindia şi i-a dat astfel ocazia FCSB-ului să o egaleze la puncte. Totuşi, în ciuda acestor rezultate, Sorin Cârţu spune că nu se aştepta ca Bergodi să plece, mai ales că echipa a avut un parcurs bun în acest sezon:

”Nu e vorba despre nicio demitere, n-a fost o iniţiativă a clubului sau a patronatului, este o decizie pe care el şi-a asumat-o, a cerut-o şi a anunţat-o imediat după partidă şi a susţinut-o şi în zilele următoare în discuţiile cu domnul Rotaru. Invocă nişte probleme personale şi de aici, chiar nu putem... E un gest care a surprins pe toată lumea, cel puţin pe mine, dacă vă aduceţi aminte că imediat după partidă n-am înţeles nimic”, a mai spus Bergodi.

Afla mai multe despre: sorin cartu 

viewscnt
Articole similare