Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Cristiano Bergodi a anunţat că pleacă de la Craiova. Ce s-ar fi întâmplat în interiorul clubului

Motivul pentru care Cristiano Bergodi a anunţat că pleacă de la Craiova. Ce s-ar fi întâmplat în interiorul clubului
Comentarii

Universitatea Craiova riscă să rămână fără antrenorul cu care s-a luptat la titlu până în ultimele minute ale sezonului trecut. Cristiano Bergodi e decis să plece de la echipa din Oltenia, iar Cornel Dinu a analizat declaraţia care a anunţat ruptura.

Universitatea Craiova a căzut pe locul secund în Liga 1, după etapa trecută, după ce a pierdut cu Chindia Târgovişte, scor 1-0, iar FCSB a câştigat cu FC Botoşani. De altfel, în urma partidei cu Chindia, Bergoi a anunţat că urmează să-şi dea demisia, din cauza unor probleme personale. 

Cornel Dinu a identificat ce a transmis Cristiano Bergodi

Expertul Telekom Sport, Cornel Dinu, a susţine că anumite discuţii din club l-ar fi putut deranja pe Cristiano Bergodi. Italianul a fost sub presiune, mai ales după ce Universitata Craiova a fost eliminată ruşinos din preliminariile Europa League, de Lokomotiv Tbilisi. 

Cornel Dinu crede că Bergodi a fost cel care a cedat, din cauza tensiunilor: "Sigur că el este un tip sensibil, un om pe care l-au deranjat nişte lucruri. Citatul este interesant. El zice <<Când nu te vor sfinţii, pleacă sigur>>. Există în literatură o expresie de genul acesta şi e interesant că ea îi aparţine lui Ovidius Naso, poetul. Cred că Bergodi a făcut şi el latină, poate puţin mai multă decât Rădoi şi Burleanu.

Nu ştiu dacă e vorba de sfinţi la Craiova, Rotaru dacă e un sfânt. Probabil că i-au ajuns fel de fel de discuţii fără sens. Şi băiatul a spus că aici nu am ce să fac. Ori îmi scutur papucii, ori... În orice caz, cei care i-au creat starea asta nu sunt în nici un caz nici zei, nici sfinţi", a declarat Cornel Dinu în cadrul emisiunii "Minutul 91". 

A doua zi după înfrângerea cu Chindia, Cristiano Bergodi a plecat din Craiova în ţara natală, un gest care ar putea indica intenţiile antrenorului. 

"Am şi probleme. Poate că s-a văzut şi în jocul echipei. Jucătorii nu au nicio vină. În primul rând, antrenorul e de vină. E bine că echipa e pe primul loc. Probabil că 100% îmi dau demisia. Da, asta e hotărârea", a transmis antrenorul de la U Craiova. 

Ce variante are Universitatea Craiova pentru postul de antrenor

Din informaţiile Telekom Sport, Laurenţiu Reghecampf e dorit la Universitatea Craiova, după ce a devenit liber de contract. De asemenea, Mihai Rotaru are şi o variantă low-cost, cu una dintre legendele clubului

Sorin Cârţu a aflat de la TV că Bergodi vrea să-şi dea demisia: "N-a vorbit cu nimeni. E treaba lui, o să căutăm alt antrenor. Să vedem dacă e adevărat!"

 

Afla mai multe despre: cristiano bergodiu craiovacornel dinuuniversitata craiova 

viewscnt
Articole similare