Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Dan Alexa a fost numit pe funcţia de director tehnic la Rapid: ”Cred că ne vom înţelege!” Pe ce perioadă a semnat

Motivul pentru care Dan Alexa a fost numit pe funcţia de director tehnic la Rapid: ”Cred că ne vom înţelege!” Pe ce perioadă a semnat

Liga 2

Comentarii

Dan Alexa este noul antrenor principal al Rapidului, dar conducerea giuleştenilor a fost nevoită să apeleze la un artificiu, deoarece Daniel Pancu încă nu şi-a reziliat contractul.

Dan Alexa a revenit la Rapid, unde mai antrenat în sezonul 2015-2016. Însă antrenorul în vârstă de 40 de ani a fost anunţat pentru funcţia de director tehnic. Asta pentru că, oficial, Daniel Pancu încă este antrenorul Rapidului. Ovidiu Burcă a dezvăluit că negocierile pentru rezilierea contractului sunt în plină desfăşurare şi urmează să se ajungă la o înţelegere. Până atunci, Dan Alexa va ocupa funcţia de director tehnic.

”Încă suntem la nivel de negociere cu agenţii lui Daniel, sperăm ca zilele următoare să ajungem la un numitor comun şi să rămânem în relaţii amiabile. Vrem să rămânem în relaţii de prietenie doar că sunt nişte chestiuni legate de contract, nişte detalii şi mai multe lucruri vă pot spune în zilele următoare. Dan a venit pe un post de director tehnic, pentru că la acest moment clubul Rapid are un antrenor principal. Atâta timp cât nu vom ajunge la o înţelegere, vom rămâne în formula asta. Dan a semnat pe un an şi jumătate. Aşa cum îl ştiu eu pe Daniel, sunt sigur că nu va accepta să rămână în cadrul clubului pentru că îi ştiu dorinţa foarte mare, potenţialul şi că va fi un antrenor de mare succes”, a declarat Ovidiu Burcă.

Dan Alexa speră să promoveze Rapidul în Liga 1

Dan Alexa preia echipa de pe locul 6, la doar două puncte de primul loc care asigură promovarea în prima ligă. Însă Alexa spune că obiectivul pe care şi l-a impus, deşi nu-l are în contract, este să promoveze în Liga 1.

”Am venit cu mult entuziasm. Le mulţumesc celor care conduc acest club. Nu e un moment foarte bun. Poate fi o presiune prea mare pentru jucători, sunt tineri. Pancu a făcut o treabă excepţională, presiunea e mare, iar lotul e formată din jucători tineri. Obiectivul meu personal, chiar dacă nu e pe hârtie, e promovarea. Avem jucători cu potenţial, buni, şi avem o luptă importantă de dus. Sunt cinci, şase echipe pentru un loc, pentru că UTA e greu de ajuns”, a declarat Dan Alexa.

Afla mai multe despre: ovidiu burca 

viewscnt
Articole similare