Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Dan Petrescu încă e liber: "Ar fi ideal să găsesc o echipă în România"

Motivul pentru care Dan Petrescu încă e liber: "Ar fi ideal să găsesc o echipă în România"

Fotbal intern

Comentarii

Dan Petrescu se gândeşte să revină în România, după aventura ratată de la Kayserispor, acolo unde a petrecut aproape două luni. Antrenorul a anunţat că-şi doreşte să antreneze în Liga 1, dar în anumite condiţii.

Dan Petrescu, pregătit să revină în Liga 1

"Bursucul" e liber de contract din februarie, când a plecat din Turcia. În ultimele luni au apărut informaţii despre o posibilă plecare în zona Golfului, dar nu s-a înţeles cu nicio echipă. 

Acum, fostul antrenor al lui CFR Cluj a anunţat că vrea să revină în Liga 1. Momentan, el nu a primit nicio oportunitate de a antrena în România, unde s-ar lupta pentru un nou titlu de campion. 

”Sunt liber de contract, deci orice ofertă o accept, indiferent de unde vine. Ar fi ideal să găsesc o echipă în România, dar în momentul de faţă nu am avut nicio ofertă, ştiţi că sunt un antrenor pretenţios”, a declarat Dan Petrescu pentru Sport.ro. 

Înainte ca Marius Şumudică să fie numit principal la CFR Cluj, Basarab Panduru analiza lupta pentru postul de antrenor. 

"Dan Petrescu mi se pare perfect, are experienţă, cunoaşte echipa, care altul să fie mai bun? Olăroiu nu are cum să vină. Boloni, Răzvan Lucescu, dar a semnat, pleacă. Costel Gâlcă, da. E o variantă interesantă. După trei trofee la FCSB, pleacă şi are o experienţă la Espanyol, în Danemarca. A retrogradat, a promovat o singură echipă atunci, acum a salvat echipa de la retrogradare. Şumudică poate fi", a spus Panduru pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: dan petrescudan petrescu cfr cluj 

viewscnt
Articole similare