Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care echipa naţională a fost refuzată de majoritatea antrenorilor de pe lista FRF-ului: ”Dacă era aşa, cu toţii se băteau să vină” | EXCLUSIV

Motivul pentru care echipa naţională a fost refuzată de majoritatea antrenorilor de pe lista FRF-ului: ”Dacă era aşa, cu toţii se băteau să vină” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Danuţ Lupu a identificat motivul pentru care FRF s-a lovit de mai multe refuzuri în căutarea pentru un nou selecţioner.

Contractul lui Mirel Rădoi cu FRF s-a încheiat pe data de 30 noiembrie, astfel că echipa naţională nu a avut selecţioner aproape două luni până la numirea lui Edi Iordănescu.

Fie că a şefii de la FRF au încercat să negocieze cu anumiţi antrenori ca lovituri de imagine, fie că au încercat realmente să îi aducă la naţională, doar trei tehnicieni au părut cu adevărat interesaţi de post, din cei de pe lista federaţiei.

Deşi Adi Mutu ar fi fost mai mult decât dispus să devină noul selecţioner, lupta s-a dat în final între Iordănescu jr. şi Laszlo Boloni, iar fostul antrenor de la FCSB şi CFR a ieşit învingător.

Nume grele precum Dan Petrescu, Răzvan Lucescu sau Cosmin Olăroiu nici nu au luat în calcul venirea pe banca României, iar Dănuţ Lupu a identficat motivul pentru care naţionala nu mai ”face cu ochiul” antrenorilor de top.

Motivul pentru care echipa naţională a fost refuzată de majoritatea antrenorilor de pe lista FRF-ului

Fostul internaţional român este de părere că valoarea scăzută a ”tricolorilor” este în spatele refuzurilor primite de FRF şi că dacă România avea o nouă ”Generaţie de Aur”, atunci toţi candidaţii de pe lista FRF-ului ar fi fost interesaţi să îl succeadă pe Rădoi.

Eu nu-l cunosc personal pe Edi Iordănescu, dar după episodul pe care l-a avut cu Gigi Becali, în care şi-a spus punctul de vedere, apoi a plecat, eu cred că este un antrenor cu personalitate.

Cred că şi pentru Edi este o mândrie să antrenezi naţionala României, chiar dacă va avea o mare problemă: lotul de jucători.

Vă spun eu că dacă aveam lotul din 90' sau 94', cu toţii se băteau să vină antrenori la naţională. Aşa... e mai greu! Boloni nu a semnat pentru că nu a vrut.

N-ai cum să fii antrenor la naţională fără nicio clauză contractuală. N-ai cum!”, a declarat Dănuţ Lupu, pentru Telekom Sport.

Autor: Răzvan Ionaşcu.

                                                                                                                                                                                                                                                  Material de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: danuţ lupu 

viewscnt
Articole similare