Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Edi Iordănescu se desparte de CFR Cluj? ”El n-a acceptat, pentru că îşi dorea altceva!”

Motivul pentru care Edi Iordănescu se desparte de CFR Cluj? ”El n-a acceptat, pentru că îşi dorea altceva!”

CFR Cluj

Comentarii

După doar 6 luni la cârma CFR-ului, Edi Iordănescu a reuşit să câştige titlul în Liga 1 cu echipa ardeleleană.

Edi Iordănescu a fost înlocuitorul lui Dan Petrescu şi a venit într-un moment greu la CFR când echipa se afla în criză de rezultate. Chiar şi aşa, el a reuşit să aducă al patrulea titlu consecutiv CFR-ului. Antrenorul român a obţinut o performanţă notabilă, dar situţia lui de la club nu este clară. Înainte de ultimul meci din play-off, împotriva FCSB-ului, scor 2-0, Iordănescu a afirmat că se află în plan secund la echipă. 

Ioan Andone, fost antrenor în Gruia, a dezvăluit în exclusivitate pentru Telekomsport că Edi Iordănescu nu a dorit să rămână la echipă deoarece conducerea voia să îi impună acelaşi lot de jucători, iar el îşi dorea altceva. 

”Acum sigur au vrut să-i impună să rămână cu acelaşi lot. Edi n-a acceptat pentru că îşi dorea altceva, asta a fost un lot construit pe ideile, pe sitemul mingea a doua, a treia, pe bătaie. A câştigat campionatul, bravo lui că n-a luat campionatul într-o perioadă bună.

Nu-i normal în vară asta, dă-i sanşe, dă-i buget de trasferuri cu toate că nici CFR-ul n-a mai cumpărat un jucator”, a spus Ioan Andone pentru Telekomsport. 

 

 

Afla mai multe despre: iodănescuioan andone 

viewscnt
Articole similare