Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care FCSB ar fi renunţat la Harlem Gnohere: ”Lucrurile astea deranjează”. EXCLUSIV

Motivul pentru care FCSB ar fi renunţat la Harlem Gnohere: ”Lucrurile astea deranjează”. EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoichiţă susţine că şefii FCSB-ului au avut motive întemeiate să renunţe la Harlem Gnohere, deoarece atacantul francez ar fi creeat probleme prin stilul său.

FCSB a renunţat la Harlem Gnohere, golgheterul său din ultimii ani. Atacantul în vârstă de 32 de ani a fost lăsat să plece liber, deşi mai avea încă un an de contract. O decizie surprinzătoare, mai ales că Liga 1 se reia peste o săptămână, în direct la Telekom Sport.

Mihai Stoichiţă spune însă că n-a fost atât de surprins. Directorul tehnic al FRF susţine că Harlem Gnohere a demonstrat că are calităţi de marcator, dar stilul său ar fi produs probleme la o echipă precum FCSB:

”Un fotbalist cu calităţi, dar extrem de capricios. Mie mi-a plăcut foarte mult, dar cu foarte multe probleme existenţiale în cadrul echipei FCSB. Întotdeauna existau fel şi fel de semne de întrebare cum că ba e gras, ba nu a venit la pregătire o lună de zile. Lucrurile astea deranjează şi nu fac parte din regularitatea de zi cu zi a unei activităţi normale în cadrul unui club din România”, a declarat Mihai Stoichiţă pentru Telekom Sport.

FCSB a renunţat la Harlem Gnohere, golgheterul său din ultimii doi ani

Harlem Gnohere a fost transferat de FCSB pe 6 ianuarie 2017, de la rivala Dinamo. Atacantul francez s-a impus rapid şi a marcat constant pentru FCSB. În total, Gnohere a avut 115 prezenţe în tricoul FCSB-ului, timp în care a înscris 51 de goluri. În acest sezon a fost însă trecut pe linie moartă şi a marcat doar şase goluri în Liga 1, în 807 minute jucate.

În perioada pandemiei, Harlem Gnohere a intrat în conflict cu cei din conducerea FCSB-ului, după ce Gigi Becali a declarat că-l trimite în şomaj tehnic, deoarece mai are contract doar până în vară. Într-o postare acidă pe reţelele de socializare, Gnohere i-a reamintit lui Gigi Becali că înţelegerea lui expiră în 2021.

Acum, FCSB a renunţat la Harlem Gnohere, care-şi va continua cariera la alt club.

Afla mai multe despre: mihai stoichita 

viewscnt
Articole similare