Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Florin Andone nu a mai ajuns la Rapid în vară. Atacantul a vorbit pentru spaniolii de la ”AS”

Motivul pentru care Florin Andone nu a mai ajuns la Rapid în vară. Atacantul a vorbit pentru spaniolii de la ”AS”

Fotbal

Comentarii

Atacantul român Florin Andone (30 de ani) a explicat de ce a ales să semneze cu Eldense, în vara trecută, chiar dacă a avut şi alte oferte interesante.

La un moment dat, Florin Andone era anunţat ca şi transferat la Rapid. Gruparea din Giuleşti avea mare nevoie de un atacant, iar fostul jucător de la Brighton, Deportivo sau Galatasaray se potrivea perfect strategiei.

De ce nu a mai ajuns Florin Andone la Rapid, în vară

Vârful născut la Joldeşti, judeţul Botoşani, chiar ajunsese la un acord contractual cu Rapid, însă s-a răzgândit în ultimul moment şi nu a mai ajuns sub Podul Grant.

Într-un interviu pentru publicaţia spaniolă ”AS”, Florin Andone a recunoscut că a avut mai multe oferte interesant din România şi Turcia, în vară, însă a ales cu sufletul.

Atacantul şi-a dorit foarte mult să rămână în Spania, acolo unde are toată familia, iar atunci când s-a ivit propunerea celor de la Eldense nu a mai stat pe gânduri. 

Nu a ai fost interesat nici de latura financiară - a vrut să fie din nou alături de familie, iar acum simte că a luat cea mai bună decizie.

  • În 6 meciuri jucate la Eldense în acest start de sezon de La Liga 2, Florin Andone a marcat de 2 ori. Echipa se află pe locul 13 din 22.

În vară, singurele oferte pe care le-am avut au fost din străinătate, din Turcia şi România. În Spania, lucrurile s-au desfăşurat cu încetinitorul.

Am 30 de ani, doi copii şi nu am mai stat de foarte mult timp cu familia. Nu îmi doream să câştig bani mai mulţi. Căutam un loc în Spania unde să joc şi am venit la Eldense fără să mă gândesc la altceva.

Într-o după-amiază am semnat contractul. Nu am avut nimic de obiectat, nici banii, nici condiţiile. Am vrut să ajung într-un loc în care să fiu iubit.

Sunt foarte fericit la Eldense. Sunt la doar două ore de casă. Nu am mai fost aşa aproape de casă de vreo 10 ani. Toată familia vine să mă vadă jucând. Mă bucur că echipa merge bine, iar eu primesc minute”, le-a povestit Florin Andone spaniolilor.

  • Florin Andone a adunat 25 de meciuri şi 2 goluri în tricoul echipei naţionale a României.

Afla mai multe despre: florin andoneeldensela liga 2 

viewscnt
Articole similare