Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Florin Prunea n-a revenit până acum în Liga 1: ”Am avut oferte clare!” De ce a refuzat-o pe Dinamo: ”Contractul era la mine”

Motivul pentru care Florin Prunea n-a revenit până acum în Liga 1: ”Am avut oferte clare!” De ce a refuzat-o pe Dinamo: ”Contractul era la mine”

Superliga

Comentarii

Florin Prunea spune că nu se grăbeşte să revină în Liga 1, deşi a avut oferte, deoarece îşi doreşte un proiect serios. Fostul internaţional român a fost în negocieri avansate şi cu Dinamo, dar n-a fost mulţumit de durata contractului.

Prunea este în continuare liber de contract după ce s-a despărţit de Poli Iaşi. Fostul mare portar susţine că a primit mai multe oferte, însă n-a crezut în proiectele acelor echipe:

(n.r. Vreo veste că reveniţi în Liga 1?) Nu. Numai în momentul în care voi avea ofertă de la o echipă care îmi va satisface pretenţiile, şi nu mă refer la cele financiare. Dacă voiam să revin, reveneam, ştiţi foarte bine că am avut oferte clare, dar deocamdată nu. Am stat 5 ani şi jumătate la Iaşi, nu mi-a fost uşor să fac o echipă şi cred că am făcut o echipă bună, să faci o echipă bună îţi trebuie timp”, a declarat Florin Prunea.

Nu cu mult timp în urmă, Florin Prunea a fost căutat şi de Dinamo, care i-a oferit un post de conducere. Fostul preşedinte al lui Poli Iaşi a avut contractul în faţă, dar nu şi-a pus semnătura pe el, deoarece perioada era multe prea scurtă pentru planurile pe care le avea:

”(n.r. La Dinamo ce v-a determinat să nu reveniţi?) Perioada contractului. Contractul era la mine, era semnat de către Dinamo, însă singura problemă nu a fost de parte financiară, la partea financiară ne-am înţeles imediat, pentru că a fost o negociere corectă şi din partea lor. Am cerut un contract mai mare decât un an de zile. Din păcate nu s-a putut realiza şi asta a fost tot”, a mai spus Prunea.

Afla mai multe despre: florin prunealiga 1dinamo 

viewscnt
Articole similare