Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Florin Răducioiu îi va fi recunoscător toată viaţa lui Cristi Borcea: ”A venit cu un avion privat şi am semnat”

Motivul pentru care Florin Răducioiu îi va fi recunoscător toată viaţa lui Cristi Borcea: ”A venit cu un avion privat şi am semnat”

Fotbal

Comentarii

Florin Răducioiu a explicat cum a reuşit să prindă un super transfer pe finalul carierei sale.

Fostul mare internaţional român, acum în vârstă de 50 de ani, a povestit cum s-a transferat de la Dinamo la AS Monaco, la începutul sezonului 2001. Răducioiu s-a declarat veşnic recunoscător fostului şef de la Dinamo, Cristi Borcea, cel care a acceptat atunci foarte uşor ca atacantul să plece de la Dinamo pentru o ultimă provocare a carierei sale impresionante:

”Îi voi fi recunoscător pentru totdeauna pentru ce a făcut pentru mine. Eram aproape de a mă lăsa de fotbal, pentru că nu mai voiam să joc. Dacă nu era Monaco, eu chiar mă lăsam de fotbal. Borcea a venit, a luat un avion privat, eu am făcut vizita medicală, iar a doua zi am mers la biroul lui Campora (n.r  Jean-Louis Campora, preşedintele lui Monaco la acea vreme) şi am semnat acest transfer neaşteptat, surprinzător pentru mine. Îi datorez enorm lui Cristi Borcea, îi voi fi mereu recunoscător. Am semnat pe un an şi jumătate, dar lucrurile s-au schimbat după ce Puel a fost schimbat cu Deschamps. El m-a anunţat la începutul sezonului viitor că nu voi face parte din planurile lui” a spus Răducioiu, la Look Sport Live.

La AS Monaco, Răducioiu a bifat doar 12 meciuri şi a marcat două goluri. A fost coechipier în acea perioadă cu nume impresionante ca Oliver Bierhoff, Ludovic Giuly, Dado Prso, Jerome Rothen, Vladimir Jugovic sau Rafael Marquez.

Afla mai multe despre: florin răducioiucristi borcea 

viewscnt
Articole similare