Experiențe împreună.
You are here:

Motivul pentru care Florin Tănase nu a fost titular în derby-ul cu CFR Cluj! De la ce a pornit conflictul cu Gigi Becali

Motivul pentru care Florin Tănase nu a fost titular în derby-ul cu CFR Cluj! De la ce a pornit conflictul cu Gigi Becali galerie foto

FCSB

Comentarii

Absenţa lui Florin Tănase (24 de ani) a reprezentat marea surpriză a lui Bogdan Vintilă în derby-ul cu CFR Cluj. Decarul "roş-albaştrilor" a intrat pe parcursul meciului, iar la final a fost criticat în termeni duri de către finanţatorul Gigi Becali.

Aparent, motivul de la care a pornit conflictul dintre Gigi Becali şi Florin Tănase este faptul că fotbalistul s-a crezut "manager" la vicecampioana României. Potrivit Fanatik, Tănase trebuia să fie titular duminică seară pe Arena Naţională, însă Vintilă a fost forţat să nu îl mai folosească de la primul fluier al arbitrului. 

Tănase ar fi trebuit să joace în banda dreapta a atacului lui FCSB, însă decarul a vrut să joace în partea stângă, iar Florinel Coman să fie mutat în dreapta. Imediat ce Gigi Becali a aflat cerinţa lui Tănase, s-a enervat şi i-a transmis lui Vintilă să îl pună pe bancă pe capriciosul fotbalist. Inconstanţa de pe banca tehnică a celor de la FCSB şi desele intervenţii ale patronului l-au transformat pe Tănase într-unul dintre cei mai polivalenţi jucători din lotul "roş-albaştrilor". În acest sezon el a jucat pe nu mai puţin de patru posturi: extremă stânga, extremă dreapta, atacant şi mijlocaş central.

  • 1 gol şi 1 assist a reuşit Tănase în acest sezon din Liga 1
  • 3 milioane de euro este cota fotbalistului în vârstă de 24 de ani 

Drept urmare, Adrian Popa, care încă nu se află la 100%, a fost titularizat în locul lui Tănase, iar acesta a fost introdus abia în repriza a doua, atunci când Mihai Pintilii nu a mai putut continua. Cum a arătat primul "11" al lui Vintilă în meciul cu CFR: Bălgrădean - Creţu, Cristea, Planic, Panţîru - Popescu, Pintilii, Oaidă - Ad. Popa, Tsoumou, Fl. Coman. 

GIGI BECALI L-A DESFIINŢAT PE TĂNASE DUPĂ MECI

"Nu ştiu ce se întâmplă cu el. Parcă e aerian. Nu e pe teren. Parcă e pe altă planetă!", a declarat Gigi Becali, la finalul meciului. Evoluţia mijlocaşului ofensiv venit de la Viitorul a fost una modestă şi nu a contribuit cu nimic substanţial la jocul ofensiv al "roş-albaştrilor", care au reuşit doar o remiză cu liderul campionatului. 

RĂSPUNSUL LUI TĂNASE PENTRU BECALI 

Decarul de la FCSB a părut letargic la flash interviul de după meci şi nu a vrut să comenteze foarte mult declaraţiile făcute de Gigi Becali după FCSB - CFR Cluj 0-0: "Nu îţi pică bine criticile, dar suntem obişnuiţi". Totodată, el nu a dorit să ofere amănunte despre motivul pentru care nu a fost folosit încă din primul minut de Bogdan Vintilă: "Asta a fost decizia antrenorului".

Mai ai câteva secunde? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe