Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Florin Tănase nu a mai plecat de la FCSB în această iarnă: ”E adevărat că a fost golgheterul campionatului, dar...” | EXCLUSIV

Motivul pentru care Florin Tănase nu a mai plecat de la FCSB în această iarnă: ”E adevărat că a fost golgheterul campionatului, dar...” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Florin Tănase dorea să o părăsească pe FCSB în iarnă, dar nu a reuşit să obţină mutarea dorită.

Florin Tănase a fost cel mai important jucător al FCSB-ului în ultimele sezoane, iar după mai bine de cinci ani la club, ”tricolorul” era pregătit să plece.

Tănase recunoscuse că îşi doreşte un transfer în străinătate, prefarbil în ţările arabe, unde putea câştiga cea mai importantă sumă, dar niciun club nu s-a decis să în activeze clauza de reziliere.

Trei milioane de euro ar fi costat Tănase orice echipă interesată, după ce Becali îi scăzuse clauza de reziliere de la cinci milioane în vară, odată cu prelungirea contractului.

Înţelegerea celor doi a fost că Tănase, aflat atunci în ultimul an de contract, avea să semneze o prelungire, care venea cu o creştere salarială, dar şi cu o scădere a clauzei de reziliere.

În acest fel, jucătorul ar fi trebuit să obţină mutarea, iar clubul să îşi recupereze suma investită în el, însă mutarea nu s-a mai făcut, cel puţin deocamdată.

MM Stoica a afirmat că motivul pentru care niciun club nu a dorit să plătească cele trei milioane este pentru că decarul FCSB-ului a jucat în tot felul de poziţii de-a lungul anilor, iar cumpărătoarele nu îi cunosc cel mai bun post.

Motivul pentru care Florin Tănase nu a mai plecat de la FCSB în această iarnă

E un jucător care vine din România, din campionatul nostru, care... e adevărat că e golgheterul campionatului (n.r. a fost sezonul trecut, este în urma lui Jefte şi Ivan în actuala stagiune) şi marchează cu regularitate, dar e ba atacant lateral stânga, ba atacant număr nouă.

Când dai trei milioane pe un jucător de 27 ani, trebuie să ştii exact ce vrei, nu îţi iei un 'jolly joker'. La momentul acesta, cred că vom rămâne consecvenţi şi nu vom mai aduce jucători cu salarii mari, ca să putem să scădem bugetul salarial.

Noi oricum suntem bine faţă de alţii şi suntem bine şi chiar dacă Gigi îşi permite să mai cumpere jucători”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin tănase 

viewscnt
Articole similare