Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Gerrard l-a pus pe Ianis Hagi să execute lovitura de la 11 metri. Antrenorul lui Rangers a ajuns într-o situaţie exasperantă

Motivul pentru care Gerrard l-a pus pe Ianis Hagi să execute lovitura de la 11 metri. Antrenorul lui Rangers a ajuns într-o situaţie exasperantă

UEFA Europa League

Comentarii

Ianis Hagi a ratat un penalty în returul cu Braga şi cei de la Glasgow Rangers au o reală problemă cu loviturile de la 11 metri. În glumă, Steven Gerrard a declarat că pe următorul o să-l bată el, în speranţa că Rangers nu va mai rata.

În finalul primei reprize cu Braga, Glasgow Rangers a primit o lovitură de la 11 metri. A fost momentul în care jucătorii lui Steven Gerrard au fost uşor debusolaţi. Reacţia lor n-a fost însă o întâmplare. Înainte de returul cu Braga, Glasgow Rangers primise 9 penalty-uri şi scoţienii au ratat 5 dintre ele.

Până la urmă, Ianis Hagi şi-a asumat răspunderea şi a executat el lovitura de la 11 metri. Dar a rămas în media echipei. Tânărul mijlocaş român a ratat penalty-ul şi Glasgow Rangers a ajuns astfel la 6 ratate din 10 primite.

Gerrard: ”Bat eu următorul penalty”

Această situaţie i-a dat bătăi de cap lui Steven Gerrard. Totuşi, antrenorul lui Glasgow Rangers a tratat cu umor penalty-ul ratat de Ianis Hagi: ”Sunt următorul care bate penalty”, a glumit Gerrard.

”Încercăm să găsim soluţii pentru asta, loviturile de la 11 metri sunt grele, mai ales în situaţii de presiune. Avem câţiva jucători mai tineri, dar vom încerca să găsim următoarea soluţie. Dacă toate dau greş, îl bat eu”, a mai spus antrenorul lui Glasgow Rangers.

Glasgow Rangers s-a calificat în optimile Europa League după ce a trecut cu 4-2 la general de Sporting Braga. Ianis Hagi a fost cel mai bun jucător al lui Rangers în această dublă, cu două goluri şi un assist.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare